تاریخ انتشار: ۰۴:۴۶ - ۳۰ تير ۱۳۹۸

شرور سابقه‌دار با چاقو به جان پلیس افتاد +عکس

شرور سابقه‌دار با چاقو مأمور انتظامی را از ناحیه دست و گردن مجروح کرد.
2559332
اقتصاد24 - شب گذشته واحد گشت کلانتری 140 باغ‌فیض در محدوده باغ‌فیض به یک دستگاه پراید 131 که با سرعتی پایین از کنار خودروهای پارک شده عبور می‌کرد، مشکوک شدند.

بررسی‌های بیشتر مأموران نشان داد دو سرنشین این پراید در حال زاغ‌زنی هستند که مأموران با استعلام از پلاک خودرو متوجه شدند پراید دو روز قبل در نسیم‌شهر سرقت شده است.

مأموران بلافاصله به راننده خودروی پراید دستور ایست داده اما راننده بدون توجه به فرمان ایست پلیس اقدام به فرار کرد که مأموران نیز به تعقیب خودروی پراید پرداختند.

راننده پراید دقایقی بعد باتوجه به عدم توانایی و مهارت لازم در کنترل خودرو، به همراه دیگر سرنشین از پراید پیاده شده و پا به فرار گذاشتند.

مأموران واحد گشت نیز با پای پیاده به دنبال افراد مذکور رفته که یکی از آنها حین مواجه شدن با مأموران، ضمن چاقوکشی بر روی آنها، راننده واحد گشت را از ناحیه دست و گردن مجروح کرد.

در ادامه افسر گشت با سلاح اقدام به شلیک تیر هوایی کرد و موفق به زمین‌گیر کردن و بازداشت متهم شد.

متهم بازداشت شده دارای سوابق متعدد در زمینه شرارت و سرقت است که در اعترافات اولیه مدعی شد با دیگر سرنشین پراید (پسرخاله‌اش) در یکی از شهرستانهای غربی تهران سکونت دارند و تاکنون به سرقت بیش از 20 دستگاه خودرو اعتراف کرده‌اند.

بررسی‌ها نشان داد این سارقان با استفاده از خودروهای سرقتی، برای سرقت لوازم دیگر خودروها اقدام می‌کردند و خودروهای مسروقه، را چند روز بعد از سرقت در اطراف تهران رها می‌کنند.

سرهنگ سیف‌الله نوایی؛ رئیس کلانتری 140 باغ‌فیض با اعلام این خبر گفت: این سارقان لوازم مسروقه را داخل خانه‌ای با یکدیگر قمار و شرط‌بندی می‌کردند.

وی با اشاره به تشکیل پرونده برای سارق بازداشت شده، از تلاش پلیس برای دستگیری فرد دوم خبر داد.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار