تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

تحويل ۷۰ هزار محصول سايپا به مشتریان در دو ماه

قائم‌مقام مديرعامل گروه خودروسازي سايپا در امور فروش با بيان اينكه اين گروه در ماه‌هاي خرداد و تير امسال بيش از ۷۵ هزار دستگاه خودرو را تولید، تکمیل و تجاري‌سازي كرده، اظهار كرد: از اين تعداد، ۷۰ هزار خودرو به مشتريان تحویل شده و ۵ هزار دستگاه نيز در مرحله تخصیص و تحويل است.
سایپا
اقتصاد24 - مجيد باقري افزود: گروه خودروسازي سايپا از پنجم خرداد تا پنجم مردادماه، ۷۵ هزار دستگاه خودرو را آماده تحويل به مشتريان کرده كه بخش قابل توجهي از اين محصولات به صورت عبور مستقيم بوده و بدون كسري قطعه توليد و تحويل سيستم فروش گروه خودروسازي سايپا شده است.

وي گفت: حدود ۵ هزار دستگاه خودرو باقيمانده از محصولات ياد شده، در مرحله تخصيص و تحويل نهايي به مشتريان قرار دارد و در روزهاي آتي به‌دست مصرف‌كنندگان خواهد رسيد.

قائم‌مقام مديرعامل گروه سايپا تصريح كرد: سايپا تمام تعهدات برجاي مانده از گذشته را در كنار تعهدات جديد خود در حوزه فروش فوري را با سرعت پاسخ خواهد داد تا بازار محصولات اين گروه به ثبات كامل دست يابد.

گفتنی است با عرضه مستمر محصولات سايپا به بازار و پاسخ‌گويي به تعهدات توسط اين گروه و تحویل محصولات به مشتریان، التهاب قيمت خودروهاي سايپا فروكش كرده و بازار محصولات اين مجموعه در مسير تعادل و آرامش قرار گرفته است.

منبع: سایپانیوز
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
علی
0
0
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۷
کم دروغ بگین من سال ۹۷برج ۵ساینا ثبت نام کردم با تحویل بهمن تحویل ندادن یک موعد ۶۰روزه زدن تمام شده الان ۲ماه تاخیر
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار