تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۸

ظریف: مذاکرات رژیم حقوقی دریای خزر ۲۱ سال طول کشیده است

وزیر امور خارجه گفت: مذاکرات رژیم حقوقی دریای خزر ۲۱ سال طول کشید چراکه جمهوری اسلامی با اصرار بر حقوق خود، این مذاکرات را ادامه داد.
مصاحبه  ظریف با رادیو ملی آمریکا
اقتصاد24 - محمدجواد ظریف عصر امروز(دوشنبه) در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالات چند تن از نمایندگان درخصوص رژیم حقوقی دریای خزر اظهار کرد: اگر به تاریخ معاصر ایران دقت کنیم تنها حکومتی که در دوره آن یک وجب از سرزمین ایران مورد مذاکره قرار نگرفته است فقط جمهوری اسلامی بوده است.

وی افزود: در سلسله های پادشاهی قبلی، قسمت هایی از سرزمین ایران از کشور جدا شد ولی در دوران جمهوری اسلامی، علیرغم جنگ هشت ساله یک وجب از خاک ایران به بیگانه داده نشد. این افتخاری برای رهبری و مردم ایران است.

ظریف خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی از ابتدای فروپاشی شوروی تمام تلاش خود را برای استیفای حق خودش جهت حفظ منافع ایران در دریای خزر قرار داد. من در دوره ای بعنوان معاون وزیر خارجه مسئول مذاکرات در این زمینه بودم، مذاکراتی که بسیار دشوار بود.

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: این مذاکرات ۲۱ سال طول کشید چراکه جمهوری اسلامی با اصرار بر حقوق خود این مذاکرات را ادامه داد.

وی تاکید کرد: در این سال‌ها پروتکل های مختلفی درباره حفظ محیط زیست و ماهیگیری در دریایی خزر مطرح شده است.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار