تاریخ انتشار: ۱۹:۴۹ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۸

روحانی: رهبری تمام اختیارات مناقشه هسته‌ای در سال 92 را به من واگذار کردند

رئیس‌جمهور گفت: برای اولین بار اعلام می کنم مقام معظم رهبری تمام اختیارات حل و فصل مناقشه هسته ای و توافق موقت در صد روز اول در سال 92 را به من واگذار کردند.
روحانی
اقتصاد24 - حجت‌الاسلام حسن روحانی در سخنانش در شهر تبریز گفت:‌ برای اولین بار اعلام می کنم مقام معظم رهبری تمام اختیارات حل و فصل مناقشه هسته ای و توافق موقت در صد روز اول در سال 92 را به من واگذار کردند .در طول این مدت هر ماه، هفتصد میلیون دلار پول ما آزاد شد. در مرحله بعد و برای توافق نهایی یا برجام اما گفتند بگذار این بار بر دوش همه نظام باشد و نه فقط شخص رییس جمهوری و دولت.

وی افزود: قیمت دلار را می توانیم قدم به قدم پایین بیاوریم. اما به خاطر مراحل بعد احتیاط می کنیم. امسال در حد توان حقوق کارگران و کارمندان را حتی المقدور بالا بردیم که هر چند کافی نیست ولی برای بالا بردن تحمل مردم و ایستادگی در مقابل تحریم ها و فشارهای آمریکا این کار انجام شد. در ماه های اخیر آرامش نسبی برقرار شد.

رئیس‌جمهور اضافه کرد: همین حالا هم با برخی کشورها در حال مذاکره هستیم و پیشنهادهایی دریافت شده ولی نپذیرفته ایم چون نامتوازن بوده. اگر متوازن باشد می پذیریم و تعهدات برجامی را بیشتر کاهش نمی دهیم ولی اگر متوازن نباشد نمی پذیریم و تعهدات را کم می کنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار