تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

تعیین نرخ خدمات شهرداری تهران به اتباع

همزمان با سیصدمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، لایحه بهای خدمات ارائه شده به اتباع و مهاجرین خارجی برای سال ۱۴۰۴ با حداکثر آراء موافق به تصویب رسید.

تعیین نرخ خدمات شهرداری تهران به اتباع

اقتصاد۲۴- محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی لایحه بهای خدمات ارائه شده به اتباع و مهاجرین خارجی برای سال ۱۴۰۴ با بیان اینکه ۵۴ درصد افزایش نرخ در این زمینه پیش بینی شده است، اظهار کرد: بهای خدمات برای یک نفر ۷۲۵ هزار تومان، هر خانوار دو نفره ۸۷۰ هزار تومان، هر خانوار سه نفره یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان، هر خانوار چهار نفره یک میلیون و ۱۶۰ هزار تومان، هر خانوار پنج نفره یک میلیون و ۳۰۵ هزار تومان و هر خانوار ۶ نفره یک میلیون و ۴۵۰ هزار تومان تعیین شده است.

وی با تاکید بر اینکه شهرداری تهران مکلف است بهای خدمات ارائه شده به اتباع و مهاجرین خارجی را به صورت سالیانه و به هنگام صدور یا تمدید کارت اقامت و پروانه اشتغال دریافت کرده و مبالغ وصول شده را در ردیف درآمدی تحت این عنوان منظور و به حساب درآمد‌های عمومی شهرداری تهران واریز کند، گفت: شهرداری تهران مجاز است ۵۰ درصد از درآمد را برای کمک به تأمین نیاز‌های موقت مهاجرین براساس تفاهم نامه فی مابین در اختیار مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی در اختیار استانداری تهران قرار دهد.

وی افزود: نرخ وزارت کشور برای هر خانوار دو نفره ۵۰۰ هزار تومان، هر خانوار سه نفره ۶۰۰ هزار تومان، هر خانوار چهار نفره ۷۰۰ هزار تومان، هر خانوار پنج نفره ۸۰۰ هزار تومان و هر خانوار ۶ نفره ۹۰۰ هزار تومان و برای خانوار ۶ نفره به بالا بیش از یک میلیون تومان تعیین شده است.

پرویز سروری نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران اعلام کرد: با توجه به ابلاغ نرخ‌های وزارت کشور، پیشنهاد می‌شود که نرخ بهای خدمات به اتباع و مهاجرین خارجی با همان نرخ‌ها در شهرداری تهران نیز اعمال شود. گفتنی است لایحه بهای خدمات ارائه شده به اتباع و مهاجرین خارجی برای سال ۱۴۰۴ بر اساس نرخ بهای خدمات وزارت کشور تعیین و تصویب شد.

منبع: برترین ها
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
در عوض 42میلیون تومان یارانه برای بچه های افغانی که هر سال هم در حال افزایش هستند می‌دید 10میلیون هم که به بزرگسالان بیسواد افغانی .ملت رو با این کارها گول نزنید افغانی ها رو بفرستید کشور خودشون
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار