تاریخ انتشار: ۰۰:۱۱ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۳۰ نظر
اقتصاد ۲۴ بررسی می‌کند؛

بودجه مرکز خدمات حوزه علمیه بیشتر از بودجه ۶ استان درخطر ناامنی غذایی/ مجموع اعتبارات دستگاه‌های حوزه دین، ارشاد اسلامی و اوقاف از بودجه ۱۰ وزارتخانه پیشی گرفت

بناست اعتبار مرکز خدمات حوزه علمیه از ۱۱ هزار میلیارد در قانون بودجه سال ۱۴۰۳،  با افزایش ۲۲ و نیم درصدی به ۱۴ هزار میلیارد برسد. مقایسه میزان بودجه مرکز خدمات حوزه علمیه با میزان اعتبار تخصیص یافته با ۸ استان کشور که با ناامنی غذایی مواجه هستند، ما را به این نتیجه می‌رساند که سهم این مرکز از منابع عمومی کشور از ۶ استان درگیر ناامنی غذایی بیشتر است.

بودجه مرکز خدمات حوزه علمیه در سال 1404

اقتصاد۲۴- داستان بودجه‌های تخصیص یافته به برخی نهادها، سازمان‌ها و ارگان‌ها سر دراز دارد. هر سال که فصل بررسی برنامه مالی دولت در بهارستان می‌رسد، نگاه‌ها به سمت میزان سهم نهاد‌های مذهبی و فرهنگی می‌چرخد که با اعمال فشار از راه‌های گوناگون و با تعریف اهداف موردپسند، می‌توانند ارقام کلانی در سطح یا حتی بیشتر از یک وزارتخانه و استان تصاحب کنند. اختصاص بودجه‌های عریض و طویل به نهاد‌های فرهنگی که عمدتا اهداف ایدئولوژیکی و فعالیت سیاسی و تبلیغاتی دارند، در شرایطی است که پروژه‌های عمرانی و زیربنایی با کمبود منابع مالی مواجه هستند و صندوق‌های بازنشستگی منبعی برای پرداخت حقوق بازنشستگان خود ندارد.

ضمن آنکه این نهاد‌های فرهنگی و مذهبی نتوانستند مردم را در مسیری که برای خود تعریف کرده‌اند، همراه کنند؛ گواه این مدعا هم نتایج پیمایش ملی «ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان» است که به صورت ناخواسته در پاییز سال گذشته منتشر شد. در یکی از این سوال‌ها، از پاسخ‌دهندگان خواسته شده بگویند که به باور آنها «میزان دینداری مردم نسبت به ۵ سال قبل چه تغییری کرده است؟» در جواب این سوال، ۸۵ درصد پاسخ‌گویان بر مبنای مشاهدات شخصی خود پاسخ داده‌اند میزان دینداری مردم ایران نسبت به ۵ سال قبل کمتر شده، در مقابل تنها ۷ درصد گفته‌اند این میزان بیشتر شده است. همچنین در یکی دیگر از پرسش‌ها از پاسخ‌گویان پرسیده شده فکر می‌کنند «مردم در ۵ سال آینده دیندارتر می‌شوند یا غیر دیندارتر؟» در جواب، ۸۱/۸ درصد افراد گفته‌اند که مردم ایران در ۵ سال آینده «غیر دیندارتر» خواهند شد و ۸/۹ درصد پیش‌بینی کرده‌اند دیندارتر شوند.

در بخش‌های مختلفی از پیمایش‌های ۱۴۰۲ و ۱۳۹۴، سوالاتی در خصوص میزان انجام اعمال مذهبی مطرح شده است. پاسخ‌های این سوالات از غلبه کلی گرایش‌های دینی در میان پاسخ‌گویان حکایت دارد، ولی مقایسه پاسخ‌ها نشان‌دهنده کاهش نسبی عمل به این اعمال است. به عنوان مثال، سهم کسانی که گفته‌اند همیشه یا اکثر اوقات نماز می‌خوانند از ۷۸/۵ درصد در سال ۱۳۹۴ به ۵۴/۸ درصد در سال ۱۴۰۲ رسیده است. در مقابل، سهم افرادی که اعلام کرده‌اند به ندرت نماز می‌خوانند یا هیچ وقت نماز نمی‌خوانند از ۸/۴ درصد در سال ۱۳۹۴ به ۳۱/۹ درصد در ۱۴۰۲ رسیده است. در ارتباط با نماز جماعت، وزن کسانی که اظهار داشته‌اند همیشه یا اکثر اوقات در آن شرکت می‌کنند از ۲۶/۲ درصد در ۱۳۹۴ به ۱۸/۵ درصد در ۱۴۰۲ رسیده است. در مقایسه، سهم ۴۴/۵ درصدی افرادی که در ۱۳۹۴ گفته‌اند به ندرت نماز جماعت می‌روند، به سهمی ۶۳ درصدی در ۱۴۰۲ تبدیل شده است.

براساس گزارشی که مرکز پژوهش‌های مجلس منتشر کرده است، مجموع اعتبارات دستگاه‌های حوزه دین، ارشاد اسلامی و اوقاف در لایحه بودجه ۱۴۰۴ بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است که میزان آن از ۱۰ وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی، کشور، ارتباطات، صمت، ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی، گردشگری، امور خارجه، دادگستری و نفت بیشتر است. در این گزارش قصد داریم میزان بودجه مرکز خدمات حوزه علمیه و جامعه‌الصطفی را زیر ذره‌بین بگذاریم.

مرکز خدمات حوزه علمیه چه خدماتی ارائه می‌کند؟

مرکز خدمات حوزه علمیه نهادی است که در ابتدای دهه ۷۰ و به فرمان رهبر انقلاب برای تأمین رفاه طلاب ایجاد شد. این مرکز خدماتی در حوزه درمان، مسکن، ارائه مستمری و وام به طلاب ارائه می‌دهد. حجت الاسلام والمسلمین ربانی، رئیس مرکز خدمات حوزه علمیه درباره اهداف این مرکز گفته است: «این مرکز تلاش می‌کند تا با کاهش مشکلات، طلبه بهتر درس بخواند و استاد بهتر تدریس و مبلغ بهتر به تبلیغ خود بپردازد». وی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی که مرکز خدمات حوزه انجام می‌دهد، عنوان کرده است: «کارگاه آموزشی پیوند‌های آسمانی ازجمله برنامه‌های مرکز خدمات است که ویژه زوج‌های جوان طلبه برگزار می‌شود و آنها در این کارگاه با مهارت‌های زندگی آشنا می‌شوند.»


بیشتر بخوانید: افزایش ۲۴ درصدی بودجه سازمان تبلیغات اسلامی در سال ۱۴۰۴؛ اعتباری که از ۵ استان بیشتر است/ خروجی کار نهادهای فرهنگی در جامعه چیست؟


بنابر آنچه معاون امور استان‌های مرکز خدمات حوزه‌های علمیه در سال ۱۳۹۹ گفته است، این مرکز ۴۷ مرکز خدمت رسانی در استان‌های کشور دارد. بنابر گفته وی وجود نمایندگی در برخی شهرستان‌ها دو علت دارد؛ «یکی وسعت جغرافیایی برخی استان‌ها و دیگری جمعیت زیاد و پراکندگی جامعه هدفمان است. به عنوان مثال ما در استان بزرگ اصفهان، غیر از یک مرکز بزرگ، ۳ نمایندگی نیز داریم، گذشته از این که کاشان مستقل بوده و زیر نظر قم فعالیت می‌کند».

سهم مرکز خدمات حوزه علمیه از بودجه

بناست اعتبار مرکز خدمات حوزه علمیه از ۱۱ هزار میلیارد در قانون بودجه سال ۱۴۰۳،  با افزایش ۲۲ و نیم درصدی به ۱۴ هزار میلیارد برسد؛ بنابراین سهم این مرکز از پنج وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی، گردشگری، امور خارجه، دادگستری و نفت بیشتر است. همچنین مرداد ماه امسال رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در ایران، اعلام کرد که ۸ استان سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویراحمد، ایلام، هرمزگان، بوشهر، خوزستان، کرمان و خراسان جنوبی در معرض خطر ناامنی غذایی قرار دارند. مقایسه میزان بودجه مرکز خدمات حوزه علمیه با میزان اعتبار تخصیص یافته به این ۸ استان، ما را به این نتیجه می‌رساند که سهم این مرکز از منابع عمومی کشور از ۶ استان هرمزگان، کهگیلویه و بویر احمد، ایلام، بوشهر، کرمان و خراسان جنوبی بیشتر است.

بودجه

جامعه المصطفی بابت چه فعالیتی بودجه می‌گیرد؟

جامعه المصطفی در سال ۱۳۸۷ از ادغام دو مجموعه «سازمان مدارس و حوزه‌های علمیه خارج از کشور» و «مرکز جهانی علوم اسلامی» تاسیس شد. حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی، درباره ساختار جامعه المصطفی گفته است: «این نهاد در داخل ایران دارای شعبه‌های مختلفی در شهر‌های قم، مشهد، اصفهان، تهران، تبریز و آشتیان است. مرکز اصلی این مجموعه در قم است که بیش از ۸۰ درصد فعالیت‌های داخل کشور در آن انجام می‌شود. در سطح بین‌المللی، جامعه المصطفی در بیش از ۵۰ کشور فعالیت دارد و در بیش از ۳۰ منطقه جغرافیایی برنامه‌های خود را اجرا می‌کند. از جمله کشور‌های مهمی که این نهاد در آنها نمایندگی دارد، می‌توان به افغانستان، پاکستان، عراق، آفریقای جنوبی، اوگاندا، کنیا، رواندا، و برخی کشور‌های آسیای جنوب شرقی اشاره کرد.»

وظیفه اصلی مرکز جهانی علوم اسلامی قم که در جامعة المصطفی ادغام شده است انتخاب و اعزام نفرات مستعد برای آموزش‌های اسلامی شیعه است. در واقع این مرکز اصلی‌ترین مرکز آموزش نیرو‌های خارجی در تشکیلات حوزوی و اعزام طلبه به کشور‌های مختلف است. نفرات جذب شده توسط این مرکز به قم اعزام و تحت آموزش قرار می‌گیرند و سپس در مناسبت‌های مختلف مذهبی توسط این مرکز برای فعالیت‌های تبلیغی و مذهبی و برگزاری مراسم سوگواری و ... به کشور‌های مختلف اعزام می‌شوند.

سهم جامعه المصطفی از بودجه عمومی کشور

در بودجه سال ۱۴۰۴ ، بودجه جامعه المصطفی با ۳۷ و نیم درصد افزایش به هزار و ۷۵۵ میلیارد تومان رسیده است. این در حالی است که دستمزد کارگران و کارمندان در سال آینده ۲۰ درصد افزایش خواهد یافت که باز هم از تورم عقب می‌ماند.


بیشتر بخوانید: تغییرات شگفت‌انگیز بودجه ۱۴۰۴، از لایحه تا قانون/ رقم کسری بودجه سال آینده چقدر است؟


آنچه در این میان جای تأمل دارد این است که گروهی از نمایندگان که عمده آنها از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس هستند که در تصاحب جبهه پایداری است، به این ارقام هم راضی نیستند و در حال چانه‌زنی برای افزایش سهم نهاد‌های فرهنگی و مذهبی هستند. از جمله احمد راستینه، سخنگوی کمیسیون فرهنگی و عضو کمیسیون تلفیق مجلس که گفته است: «کل فصل دین و مذهب از بودجه عمومی کشور ۰.۳۴ درصد است. این تبلیغات هدفمند برای فضاسازی است درصورتی‌که شاهد هستید که بودجه فرهنگی چقدر ناچیز است... ۰.۸۳ درصد از منابع بودجه عمومی به رسانه داده شده است؛ یعنی این همه پروپاگاندا و هجمه رسانه‌ای علیه صداوسیما بی‌معنی است. در برنامه هفتم وظایف سنگینی برای صدا‌وسیما در نظر گرفته شده، اما بودجه کم است.»

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۰
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۴۶
ali
41
8
پنجشنبه ۰۹ اسفند ۱۴۰۳
بودجه بقیه سازمانها و نهادها و وزارتخانه ها رو هم مقایسه کنید.
اخبار جهت دار تون خیلی تابلو هست
شهاب
88
18
پنجشنبه ۰۹ اسفند ۱۴۰۳
خوب است بودجه مراکز علمی مثل مرکز خدمات حوزه با بودجه دانشگاه‌ها مقایسه شود که سرانه ناچیز حوزه اصلا قابل مقایسه با دانشگاه نیست
خسرو نوروزی و
چرا بودجه چندین و چند وزارتخانه و سازمان مثلا فرهنگی را چیزی نمی گن .؟
ناشناس
61
35
جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳
من به یک ریال از این نوع بودجه دهی راضی نیستم
دخترعاقل
15
86
جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳
مامعلمین بازنشسته بایدچندسال درصف انتظارپرداخت پاداش باشیم.
ناشناس
13
65
جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳
امام راحل فرمود همه و همه باید اسلام را زنده نگهداریم.
به نظر کل بودجه مملکت باید صرف اسلام برای همه و همه شود.
جمال الدین بخشنده
76
28
جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳
هرساله در زمان بودجه ، دروغگو های ضد انقلاب راه میافتن به ساختن همین نوع دروغ های تکراری مزخرف برای رنگ کردن ملت .

دنبال کردن رسانه ها و نویسندگانی که اینکاره هستند دقیقا نشون میده کدام طیف سیاسی در حال پخت و پز این دروغ های خائنانه ست .

مهم ترین بخش بودجه ای دولت ، بودجه شرکت های دولتی ه . چرا امثال این رسانه و نویسنده به جای فریب ملت در افزایش بودجه های فرهنگی و مذهبی ، حرفی از بودجه های بی سر و ته و بی حساب و کتاب شرکت های دولتی و ووو نمی زنن ؟؟؟؟ از عدم حسابرسی هاشون ، از مالیات ندادن هاشون و .... ؟؟؟؟؟ اونوقت ملت رو می‌فرستن دنبال نخود سیاه سازمان تبلیغات و جامعة المصطفی و ... جماعت نوکر غرب
ممدجفر
91
21
جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳
اینهمه هجمه و لجن پراکنی علیه نهادهای دینی و خیریه و اعتقادی اتفاقی نیست واقعا مشکوک میزنه انگار صهیونهای نفوذی جیره خور موساد حسابی گلوگاه هارو شناسائی کردن و مسلط شدن
ممدجفر
74
15
جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳
پزشکیان افاضه کلام فرمودن ما روی گنج خوابیدیم کافیه صرفه جوئی کنیم یعنی ریاضت اقتصادی ولی این کافی نیست و بجز احمقهای پامنبری اینترنشنال های داخلی نظر اکثریت جامعه اینه که بهتره پزشکیان و تیم ... و صهیونهای حامی پزشکیان از لفت و لیس ها و مفاسدشون دست بردارن اینجوری کسر بودجه نداریم و حتی به مذاکره و .... دادن وفاق چی ها به ارباب آمریکا هم نیازی نیست
سید
49
10
جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳
با تیتر زدن های شما و کارها شما .

آمار دقیق بدهید از استان‌ها
مهدی
خروجی این بودجه چی؟مردم دین دار تر شدن؟!
ناشناس
اخبار جهت دار
برای اثبات کذب بودن این ادعا کافی است شرایط زندگی طلاب مشغول به تحصیل را اندکی بررسی کنید. نتیجه روشن خواهد شد. لطفا دروغ‌پردازی نکتید
ناشناس
7
56
جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳
بودجه ریزی به سبک قاجار
حمید
8
34
يکشنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
سلام و احترام
بودجه یک وزارتخانه بنام علوم 674 همت و بودجه کل حوزه های ایران و ارشادو اوقاف و المصطفی العالمیه و ....14 همت . تقریبا یک چهل و هشتم 1/48
انصاف خوب است اضافه کند به بودجه های حملات اهریمنان اینترنشنال و صدهارسانه های شبیه فارسی وان ها و اضافه کند امثال این نویسنده دزد ایمان و مزدور . انوقت ببنید فلسفه حمله این اقا به دین و شرف مردم چیس؟عزت زیاد
حسین
50
15
يکشنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
لعنت خدا بر شما رسانه صهیونیستی درغگو اگه یک ذره شرف داری انسانیت داری بودجه یکی از، شرکت های، دولتی یا دانشگاهها رو در کنار این ها بیار
احمد
24
1
يکشنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
همه ی این بودجه ها برای حقوق و مزایای کارمند ها، تاسیس شعبه های جدیدی و استخدام بیشتر کارمند مصرف میشه که هیچ مشکلی هم از ما طلبه ها حل نمیکنن.حتی با رفتن به این اداره های حوزه مثل مرکز خدمات و... با قلدری و پاس کاری هاشون روی اعصاب طلبه میرن
ققنوس
17
3
يکشنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
بطوریکه بسیاری بزرگان حوزه های علمیه فرموده اند استقلال حوزه ها و عدم وابستگی آنها به بودجه ی دولتی باید حفظ شود تا اعتبار و نفوذ کلام آنها در بین مردم بیشتر شود اصولاً هدف اصلی حوزه ها ترویج دین و مذهب تشیع و آماده سازی زمینه های لازم برای ظهور حضرت حجت (عج) است و باید مثل گذشته از طریق دریافت خمس و کمک های مردمی اداره شوند و اگر آنها کفاف ندهند ، نیازها از طریق اموال جد بزرگوارشان امام رضا (ع) یعنی از طریق آستان قدس رضوی تامین شود . لذا تحمیل بودجه حوزه های علمیه به بودجه ی عمومی دیدگاه مردم را نسبت به آنها منفی می‌کند و مردم فکر می‌کنند هرکسی دکانی باز کرده است تا بودجه ای از دولت دریافت کند !
ناشناس
31
23
يکشنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
اگر بیشتر نباشد کمتر هم نیست این واقعیت دارد
جوادی
4
5
سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳
تعداد نمایندگان ایلام ۳ نفر
بوشهر ۴
خراسان جنوبی ۴
کهکیلویه و بویر احمد ۳
کرمان ۱۰
هرمزگان ۵
جمع تعداد نمایندگان ۲۹ نفر
کاری به بقیه نمایندگان که البته آنها هم مسئولند ندارم اما این ۲۹ نماینده چه خاصیتی برای استانهای خود داشتند !! وصد البته مردمی که به آنها رای دادند چرا از آنها باز خواست نمی کنند ؟؟!! اینحاست که میزان باسوادی در هر استان مشخص میکند که چه افرادی چگونه و به چه کسانی رای میدهند !!!
رئوف
4
6
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۳
خجالت نمی‌کشید عمله اسرائیل ویهود شده لید بودجه شرکت‌های دولتی مفت خور ومراکز ورزشی وزارت علوم هزاران همت آستا وحالا این بودجه اندک حوزه که تنها مرکز تبلیغ دینی وتربیت روحانیت وعلوم شیعه درجهان آست واین مقدار کم آسات وحتی اندازه بودجه دوتا تلویزیون ضدانقلاب نیست را اینطور تیتر میکنید
میدانید شهریه یک طلبه علوم دیتی درماه حداکثر ۷ میلیون است اینطوری یک آدم می‌تواند زندگی گند وتحصیل کند بی انصافی خیلی ودرکاقع ضددین
ناشناس
20
4
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۳
خداوند از شما منافقین داخلی نگذرد بحق قرآن که همه جوره بر علیه دین دست به کار شدید وگناه این طلاب بی نوا گریبان گیرنان شود به حق آقا امام زمان
فرزاد
0
0
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۳
حجم نظرات غیرقابل انتشار جالبه!
البته اگر این نظر هم به آنها اضافه نشود.
ناشناس
0
0
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳
طلاب هم خدایی دارند
۰۰۰
0
0
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳
در یک برنامه تلویزیونی بررسی شود شاید لازم شد اضافه هم کنند یا مردم هم کمک کنند
ناشناس
0
0
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳
اگر می خواهید ببینید راسته یا نه برید ساختمون حوزه علمیه شهرتون رو با دانشگاه مقایسه کنید مال ما که رسما کاخ ساختن به جای حوزه
مهدی
0
0
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳
ثروت مردم صرف خرافه کنی ترویج فسادمیکنن
مرادپور
0
0
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳
پس چرا این همه پول میدین به اینا کی میخواد جلوشونو بگیره . این همه پول میدن به نهادی که هیچ دردی از جامعه درمان نمیکنه
محسن
0
0
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳
کار ندارم که نقد بر عملکرد نهادهای فرهنگی وارد است وحرف زیاد داریم. ولی بودجه جایی مثل حوزه با اینهمه مراکز و فعالیت و شاگرد نسبت به دانشگاههای معمولی هم کم است و این بیان غیر بی‌طرفانه تابلو خیلی ضایع است بخدا .
ایران
0
0
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳
باسلام یه آمار از حضور مردم در مساجد بگیرید بد نیست .
ناشناَس
0
0
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳
تا اونجایی که ما از دین یاد گرفته ایم رفع فقر از همه چیز در اولویت هستش به احادیث و روایات مراجعه کنید
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت خودرو‌های جک و لیفان شرکت کرمان موتور امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت روز روغن خوراکی + جدول

قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ لنوو + جدول

قیمت دلار و یورو امروز سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۸ اسفند ۱۴۰۳/ افزایش چشمگیر قیمت طلا و سکه در بازار

قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ ناوشکن زاگرس در صدر اخبار ایران

عکس/ ناصرالدین شاه ۱۴۰ سال پیش ایستاده کنار پسرش کامران میرزا

عکس/ جدیدترین تصویر از سید محمد خاتمی در سال ۱۴۰۳

عکس/ لحظه شگفت انگیز پرواز بز کوهی در لرستان

عکس/ شهادت ۵ عضو ارشد حماس در حملات امروز اسرائیل

عکس/ نمای دیدنی گنبد سلطانیه ۱۴۵ سال پیش از نگاه دوربین یک آمریکایی

عکس/ دختران قاشق زن در چهارشنبه سوری ۲۶ سال پیش

عکس/ قیمت یک هر بیت کوین به ۸ میلیارد تومان رسید

عکس/ برف مهمان غیرمنتظره بهار ایران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ رییس کل بانک مرکزی: معمولا عیدی یا نیم سکه می‌دهم یا سکه

دعای روز هجدهم ماه رمضان و اوقات شرعی

آلارم شتاب تورم در آینده نزدیک

محمد بن طاهر کیست و دوران پادشاهی‌اش چگونه گذشت؟

جزییات مهم درباره افزایش تسهیلات وام مسکن

پیش‌بینی آینده روشن اتریوم

سه مسیر ایران در برابر ترامپ/ توافق تهران ـ واشنگتن نزدیک به نظر می‌رسد؟

آیا لیبرالیسم نفس‌های آخر را می‌کشد؟

نظم جدید خاورمیانه توهم یا واقعیت؟

جدال در قلب آسیا؛ چین و هند به دنبال نفوذ خزنده در حیاط خلوت روسیه/ برگ برنده اژدهای زرد چیست؟

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

۱۰ شاخص که توضیح می‌دهند در اقتصاد آمریکا چه می‌گذرد +نمودار

مقاومت در برابر فشار یکی از ویژگی‌های شخصیت احیاگر

پیام‌های طنز و خنده‌دار برای نوروز ۱۴۰۴

۵ نشانه کمبود ویتامین D

نشانه‌های یک آدم روان‌پریش را بشناسید

مدیریت مالی در کسب و کار چگونه انجام می شود؟

چه ورزشی برای کودک یا نوجوان مناسب است؟

دلیل گرانی حبوبات چیست؟/ مردم توانایی خرید حبوبات را هم ندارند

چگونه در تعطیلات نوروزی چاق نشویم؟

فیلم/ مراسم قاشق‌زنی چهارشنبه‌سوری امیرآباد تهران

افزایش شمار فوتی‌های چهارشنبه‌سوری به ۸ نفر

فیلم/ ناپدید شدن کرج در آتش و دود چهارشنبه سوری

فیلم/ دیدن چهارشنبه سوری تهران از فراز توچال

فیلم/ آتش‌سوزی یک ساختمان در چهارشنبه سوری تهران

عکس/ اجتماعی بی نظیر از مردم ارومیه در گرامیداشت نوروز

جاده چالوس یک‌طرفه شد

فیلم/ روشن کردن آتش نوروز در ارومیه

فیلم/ انفجاری عجیب در چهارشنبه سوری قزوین

فیلم/ سفیر انگلستان هم از روی آتش چهارشنبه سوری پرید

فیلم/ انفجار ترقه‌های چهارشنبه‌سوری از فراز برج میلاد

سرخی رویت را بده، زردی رویم را بگیر؛ نگاهی به آیین‌ها و خاستگاه سنت چهارشنبه سوری + فیلم

عکس/ الناز حبیبی در قابی مشترک با پارسا پیروزفر

عکس/ لباس و استایل تازه مهراوه شریفی نیا جنجال برانگیز شد

عکسی خاص از آزاده صمدی در منزل شخصی اش!

عکس/ رونمایی صبا راد از سفره هفت سین طلایی‌اش

بیت‌کوین در آستانه سقوط یا جهش؟

عکس/ دختر ناصرالدین شاه که درویش شد با دو فرزندش حدود ۱۵۰ سال پیش

آتش افروزی بازار طلا و سکه در چهارشنبه سوری

آتش چهارشنبه سوری به دلار زد

عکسی نایاب از یک پستچی در دوره قاجار و حدود ۱۵۰ سال پیش

فیلم/ آتش‌سوزی مجتمع پزشکی در بهشهر مازندران

رقص شکوفه‌ها در بهار مازندران

چرا قیمت میلگرد کارخانه با بازار متفاوت است؟