تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۸

پلیس: اگر خالکوبی مشهود دارید، بی‌خیال گواهینامه شوید

رئیس دایره آموزش همگانی پلیس راهور تهران گفت: خالکوبی‌های مشهود و نامتعارف مانع از صدور گواهینامه برای فرد متقاضی می‌شود.
گواهینامه
اقتصاد24 - سرهنگ موسوی‌پناه درباره صدور گواهینامه برای افرادی که دارای خالکوبی هستند، اظهار کرد: چنانچه فردی دارای خالکوبی‌های مشهود و نامتعارف باشد، مانع از صدور گواهینامه برای فرد متقاضی می‌شود.

رئیس دایره آموزش همگانی پلیس راهور تهران ادامه داد: چنانچه فردی خالکوبی‌های مشهود و نامتعارف مانند خودزنی داشته باشد، از نظر برخی اختلالات احتمالی روانی تأثیرگذار در رانندگی مورد بررسی و ارزیابی روانشناسان قرار می‌گیرد.

این مقام انتظامی تصریح کرد: پس از بررسی و ارزیابی روانشناسان، در صورت موفقیت فرد متقاضی صدور گواهینامه در گذراندن صحیح ارزیابی‌ها و بررسی‌ها، وی می‌تواند گواهینامه خود را با تأیید روانشناسان دریافت کند.

وی از خانواده‌ها خواست تا با با نظارت بر رفتار نوجوانان از ارتکاب آنها به چنین رفتارها و خودزنی‌هایی جلوگیری کنند.

منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار