اقتصاد24 - علیاصغر نادری در نشست با اعضای انجمن انبوهسازان استان خوزستان با اشاره به اینکه انجمن انبوهسازان و بانک مسکن هر دو هدفی مشترک را دنبال میکنند، عنوان کرد: افزایش ساخت و ساز و خانهدار کردن مردم به خصوص افراد کم بضاعت از جمله اهداف مشترک ما به شمار می رود؛ به همین دلیل انتظار می رود ارتباطات خود را با همدیگر گسترش دهیم.
وی با اشاره به اینکه بانک مسکن به تنهایی در خوزستان بیش از یک چهارم کل تسهیلات شبکه بانکی را پرداخت کرده است، بیان کرد: این در حالی است که ما تنها حدود 8.6 درصد کل منابع استان را در اختیار داریم و این نشان میدهد؛ این مدیریت تا چه اندازه در مبحث رونق بخشی به فعالیتهای ساختوساز و خرید خانه در استان فعال بوده است.
مدیر شعب استان خوزستان با اشاره به اینکه یکی از مشکلات این مدیریت، رقم بالای مطالبات تسهیلات است، بیان کرد: هم اکنون مانده مطالبات این مدیریت چهار هزار و 400 میلیارد ریال است که از این رقم، سه هزار و 500 میلیارد ریال مربوط به مشارکتها است.
نادری با اشاره به اینکه در مدت اخیر این مدیریت، 10 هزار و 300 فقره تسهیلات خرید مسکن پرداخت کرده است، بیان کرد: مدیریت خوزستان بعد از استانهای تهران و البرز از این حیث در جایگاه سوم قرار دارد؛ ضمن اینکه پرداخت این تسهیلات ارتباط مستقیمی با ایجاد اشتغال دارد و این مدیریت با این حجم بالا از پرداخت تسهیلات، قطعا باعث رونق اشتغال در استان خوزستان می شود.
فرشید پورحاجت رییس انجمن صنفی انبوهسازان مسکن استان خوزستان نیز در این نشست تاکید کرد: با توجه به ارتباط کاری بسیار تنگاتنگی که بین بانک مسکن و انجمن انبوهسازان وجود دارد، به نظر میرسد لازم است اینگونه جلسات استمرار داشته باشد و کارگروهی در این خصوص برای عملیاتی کردن تصمیمات اتخاذ شده در این نشستها، تشکیل شود.
وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلاتی که سالهاست خوزستان با آن دست و پنجه نرم میکند، «بیکاری» است، بیان کرد: حوزه مسکن در صورت فعال شدن میتواند ظرفیت بینظیری برای توسعه و گسترش اشتغال در استان خوزستان ایجاد کند.
دبیر کانون سراسری انبوهسازان کشور عنوان کرد: لازم است برای حوزه بازآفرینی مسکن و احیای بافتهای فرسوده در خوزستان برنامهریزی منسجمی داشته باشیم و این امر با ارتقای سطح تعاملات فعالان بخش مسکن امکانپذیر است.
منبع: هیبنا