تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۰۲ دی ۱۳۹۷

همسر نسرین ستوده با قرار کفالت آزاد شد

اتهامات رضا خندان که 13 شهریور امسال در منزلش دستگیر و بازداشت شد، «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی»، «تبلیغ علیه نظام» و «اشاعه و ترویج بی‌حجابی در جامعه» است.
اقتصاد24- رضا خندان همسر نسرین ستوده وکیل دادگستری که در حبس به سر می برد، دقایقی پیش با قرار کفالت از زندان آزاد شد.

محمد مقیمی وکیل مدافع رضا خندان گفت: در پی برگزاری جلسه رسیدگی به اتهامات رضا خندان و فرهاد میثمی و استماع دفاعیات صورت گرفته و موافقت دادگاه رسیدگی کننده با درخواست تبدیل قرار تامین وثیقه به قرار کفالت، دقایقی پیش موکلم رضا خندان با قرار کفالت از زندان اوین آزاد شد.

اتهامات رضا خندان که 13 شهریور امسال در منزلش دستگیر و بازداشت شد، «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی»، «تبلیغ علیه نظام» و «اشاعه و ترویج بی‌حجابی در جامعه» است.

فرهاد میثمی هم پزشک و فعال مدنی است که نهم مرداد ماه امسال در محل کارش دستگیر و اتهام «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت ملی» به وی تفهیم شد.

دادگاه رسیدگی به اتهامات این 2 نفر هفته گذشته برگزار و دادگاه پس از اخذ آخرین دفاع، ختم رسیدگی را اعلام کرد.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار