تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۸

هشدار سردار فدوی به آمریکا: فکر حمله به ایران را به مخیله خود راه ندهید

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: توصیه ما به دشمنان این است که حتی فکر و اندیشه توطئه و حمله علیه ایران را به مخیله خود راه ندهند که دچار پشیمانی سختی می‌شوند.دشمن درحال تست‌کردن ایران بوده و باید از امتحانات خود درس بگیرند.
سردار فدوی
اقتصاد24- سردار علی فدوی با بیان اینکه اقتدار سپاه در منطقه تنگه هرمز افزایش داشته است٬ اظهار داشت: وضعیت سپاه در پاسداری از تنگه‌هرمز با توجه به اتفاقات اخیر قوی‌تر و با اقتدارتر از گذشته شده و دنیا نیز به این موضوع اذعان دارد.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران خطاب به دشمنان ایران اسلامی٬ افزود: توصیه ما به دشمنان این است که حتی فکر و اندیشه توطئه و حمله علیه جمهوری اسلامی ایران را به مخیله خود راه ندهند که دچار پشیمانی سختی می‌شوند. دشمن 40 سال است که درحال تست‌کردن جمهوری اسلامی ایران بوده و باید از این امتحانات خود درس بگیرند.

سردار فدوی تاکید کرد: وضعیت سپاه در تمامی عرصه‌های دفاع از انقلاب اسلامی بسیار عالی و روبه جلو است و در همه زمینه‌هایی که مردم در آن دچار مشکل هستند ورود جدی خواهیم داشت. ملت ایران منتظر خبرهای بسیار خوبی در آینده نزدیک باشند. ملت ایران همانند گذشته که پای کار نظام و انقلاب اسلامی بودند در ادامه نیز با استقامت و ولایت‌مداری اتفاقات خوبی را رقم خواهند زد.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار