تاریخ انتشار: ۲۰:۵۱ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۸

فراهم شدن حضور زنان در ورزشگاه‌ها جهانی شد

خبرگزاری فرانسه و چندین رسانه دیگر موضوع تایید حضور زنان ایرانی در ورزشگاه‌ها در انتخابی جام جهانی قطر را بازتاب داده‌اند.
حضور زنان در ورزشگاه آزادی
اقتصاد24 - معاون حقوقی و امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان و سایر مقامات این وزارتخانه در طی روزهای اخیر از فراهم شدن امکان حضور زنان در بازی‌های ملی در ورزشگاه‌ها خبر دادند. تقی‌زاده معاون حقوقی وزارت ورزش در تازه‌ترین اظهارنظر در این‌باره امروز گفت: زنان در ۱۸ مهر امسال برای تماشای دیدار تیم ملی ایران و کامبوج در مرحله مقدماتی جام جهانی قطر می‌توانند به ورزشگاه آزادی بروند.

خبرگزاری فرانسه و رسانه‌هایی از جمله اکیپ، اسپورتال، اخبار فوتبال آسیا و یاهو اسپورتس به بازتاب این خبر پرداختند و از حضور تماشاگران زن ایران در بازی‌های انتخابی تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر خبر دادند.

بی‌بی‌سی اعلام کرد فیفا شنبه را به عنوان آخرین مهلت ایران برای موافقت با حضور زنان در ورزشگاه‌ها اعلام کرده بود.

تیم ملی فوتبال ایران در اولین دیدار خود در انتحابی جام جهانی قطر، ۱۸ مهر با کامبوج دیدار خواهد کرد و این دیدار اولین حضور تماشاگران زن تیم ملی ایران در یک دیدار رسمی خواهد بود.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار