تاریخ انتشار: ۱۳:۴۴ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸

فتحی: ادعای روزنامه ایتالیایی را بی‌پاسخ نخواهیم گذاشت

مدیر عامل استقلال: ادعای روزنامه ایتالیایی را بی پاسخ نمی گذاریم
13980214000133_Test_PhotoN
اقتصاد24- امیرحسین فتحی در خصوص ادعای روزنامه ایتالیایی و صدور کارت بازی سه بازیکن تیم و درباره چند موضوع دیگر هم نکاتی را یادآور شد که این مصاحبه را در زیر می‌خوانید:

*ماجرای صدور کارت سه بازیکن تیم استقلال به کجا رسید؟

چک و تضامین کافی را جهت پرداخت بدهی این افراد و در وجه آنها دراختیار فدراسیون فوتبال قرار دادیم تا به این عزیزان پرداخت شود و کمیته تعیین وضعیت را در این خصوص اقناع کردیم و درنهایت کارت این سه بازیکن صادر شد.

*در خبرها آمده بود که چهار بازیکن تیم استقلال توسط کادرفنی کنار گذاشته شدند. آیا این موضوع واقعیت دارد؟

سرمربی اصراری بر خروج این بازیکنان نداشت چراکه این نفرات جزو سرمایه‌های باشگاه استقلال هستند و قرار شد که حفظ شوند.

*غیبت سرمربی تیم استقلال در کنفرانس خبری پیش از بازی منجر به اعتراض خبرنگاران شد.

هر چند اشتباه از سمت من نبوده اما از اصحاب رسانه عذرخواهی می‌کنم.

*درباره شایعه عدم حضور مرتضی تبریزی در لیست بازی امروز استقلال مقابل فوتبال چه نظری دارید؟

این خبر را من هم شنیدم که در صورت صحت به سرمربی مربوط است و دخالتی ندارم و مهم نظر آقای استراماچونی است. از روزی که ایشان به استقلال آمدند همه بازیکنان با نظر ایشان انتخاب شدند و حالا هم باید همگی به تصمیم ایشان احترام بگذاریم. من لازم است که از هواداران استقلال بخواهم با حضور در ورزشگاه آزادی یک شب خوب را برای تیم محبوبمان در اولین بازی خانگی فصل جدید رقم بزنند.

*یک روزنامه ایتالیایی از عنوان توهین‌آمیزی علیه باشگاه استقلال استفاده کرده بود. واکنش باشگاه چه خواهد بود؟

این موضوع از طرف باشگاه استقلال بدون پاسخ رسمى باقی نخواهد ماند. ما این کار را به بعد از بازی با فولاد و در شرایط تعطیلات موکول کردیم. استقلال پرافتخارترین و پرتماشاگرترین تیم آسیاست. بازیکنان و مربیان خارجی فراوانی در ۷۴ سال گذشته عضو این باشگاه بودند و همیشه از زندگی در فضای استقلال و کشور عزیز اسلامی‌مان راضی بودند. من در چند ماه گذشته با آقای استراماچونی رابطه صمیمى داشته و دارم. ایشان بارها در صحبتهایی که داشتند نظرات بسیار مثبتی درباره مردم و نهایت رضایت از زندگی در تهران مطرح کردند و از خود آقای استراماچونی هم اگر بپرسید حتما ادعای روزنامه ایتالیایی را تأیید نخواهند کرد.

منبع: باشگاه استقلال
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار