تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۴

تبریز تنها ۷۵ روز دیگر آب دارد

استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: برآورد کارشناسان این است اگر این شرایط ادامه یابد، تنها برای ۷۵ روز آینده آب خواهیم داشت.

تبریز تنها ۷۵ روز دیگر آب دارد

اقتصاد۲۴- بهرام سرمست امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در تشریح جزییات جلسه مشترکی که با دعوت وی از نمایندگان مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی تشکیل شده بود، اظهار کرد: در این جلسه اعلام شد با توجه به تنش آبی و بحران خشکسالی اتفاق افتاده و با لحاظ اینکه ۵۵ درصد آب شرب تبریز از خط زرینه رود تامین می‌شود و میزان ذخیره آب در سد بوکان نیز به یک سوم رسیده است، در تامین آب تبریز با مشکل مواجه شده‌ایم.

استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: برآورد کارشناسان این است اگر این شرایط ادامه یابد، تنها برای ۷۵ روز آینده آب خواهیم داشت. 


بیشتر بخوانید: هشدار کارشناسان درباره انتقال آب طالقان به تهران؛ فرصت یا تهدید برای منابع پایدار؟


وی ادامه داد: به همین دلایل جلسه مشترکی با نمایندگان مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس ترتیب دادیم تا موضوع بحران آبی تبریز هم در سطح ملی پیگیری شود و هم وضعیت موجود به مردم اطلاع رسانی شود.

استاندار آذربایجان‌شرقی تاکید کرد: با این حال امید می‌رود با همکاری مردم عزیز در صرفه جویی مصرف آب و با پیگیری‌های انجام یافته، بتوانیم آثار این بحران را کاهش دهیم و از این مرحله عبور کنیم.

سرمست به طرح انتقال آب ارس به تبریز نیز اشاره کرد و گفت: مقرر شد برای تسریع در اجرا و تکمیل طرح انتقال آب ارس به تبریز و اینکه سریعا آب را به تبریز برسانیم، پیگیری‌هایی توسط نمایندگان محترم مجلس و مسوولان استانی انجام شود.

استاندار آذربایجان شرقی تصریح کرد: تدابیری در تامین مالی و اجرای سریع پروژه از طرف مدیریت ارشد استان، دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی اتخاذ شد تا با پیگیری‌های لازم بتوانیم آب را در مدت زمان مناسب به تبریز برسانیم.

در این جلسه همچنین رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و مدیران عامل آبفا و آب منطقه‌ای استان حضور داشتند.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار