تاریخ انتشار: ۱۷:۲۲ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۸

اولتیماتوم استراماچونی به مهاجمان استقلال

سرمربی استقلال با اظهاراتش هشدار جدی به مهاجمان تیمش داد.
استراماچونی
اقتصاد24 - آندره‌آ استراماچونی سرمربی تیم فوتبال استقلال روز گذشته (شنبه) در نشست خبری پیش از دیدار با نفت مسجدسلیمان در اظهاراتش اعلام کرد که مهاجم اصلی او شیخ دیاباته بوده و مهاجم دوم ندارد.

این در حالی است که استقلال بازیکنانی، چون مرتضی تبریزی، سجاد آقایی و مهدی قائدی را در اختیار دارد که هیچ کدام نتوانسته‌اند انتظارات استراماچونی را برآورده کنند.

صحبت‌های سرمربی ایتالیایی استقلال هشدار بزرگی برای مهاجمان استقلال است که خود را زودتر آماده کنند و خودی نشان دهند، چراکه با این شرایط بعید نیست نیم فصل دوم استراماچونی قید برخی از آنها را بزند و نفرات دیگری را جایگزین آنها کند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار