تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۸
موسوی خبر داد؛

صدور 14 هزار کارت سوخت خودروهای پلاک اروندی

معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند گفت: 14 هزار کارت سوخت خودروهای پلاک اروندی با کد 33 صادر و از طریق پست در حال ارسال به متقاضیان است .
کارت سوخت خودروهای پلاک اروندی
اقتصاد24 - معاون سرمایه گذاری این سازمان با اشاره به برگزاری جلسات متعدد با شرکت پژوهش و توسعه ناجی، پلیس راهور و شرکت پخش فرآورده های نفتی گفت : صدور این کارت سوخت ها با کد مذکور در حال انجام است و پردازش اطلاعات خودروهای پلاک قدیم اروندی نیز توسط این شرکت ها در دست اقدام می باشد که پس از طی شدن مراحل اولیه به سازمان منطقه آزاد اروند تحویل داده خواهد شد.

سید علی موسوی افزود: به مالکان خودروهای اروندی توصیه می شود کلیه ی بدهی ها وعوارض سالیانه خودروهای خود را تسویه کرده وهمچنین مالکان خودروهای وکالتی نیز نقل و انتقالات های لازم را انجام دهند تا هنگام مراجعه جهت دریافت کارت سوخت با مشکلی مواجه نشوند .

وی خاطر نشان کرد : تمامی اطلاعیه های که در این خصوص صادر می شود؛ از طریق پرتال اطلاع رسانی سازمان منطقه آزاد اروند در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت؛ لذا این افراد توجه داشته باشند و به سایت ها و دلالان اینترنتی که قصد سواستفاده دارند اعتماد نکنند.

معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند در پایان تاکید کرد: کلیه ی پرداخت ها نیزباید از طریق سامانه Https://car.arvandfreezone.com انجام شود .

منبع: روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد اروند
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار