تاریخ انتشار: ۲۳:۲۵ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۸

سید حسن نصرالله: آل‌سعود پایان عمر خود را طی می‌کند

دبیرکل حزب‌الله لبنان با بیان اینکه «عربستان از ابتدای انقلاب اسلامی ایران با این کشور دشمنی کرده‌اند»، گفت که «سعودی‌ها دشمن جنبش‌های مقاومت بوده و هستند و این دشمنی هیچ ارتباطی به ایران ندارد»
سید حسن نصرالله
اقتصاد۲۴- سید حسن نصرالله تاکید کرد که «سعودی‌ها دشمن جنبش‌های مقاومت بوده و هستند و این مساله هیچ ربطی به جمهوری اسلامی ایران ندارد».

دبیرکل حزب‌الله لبنان با بیان اینکه عربستان در پایان عمر خود به سر می‌برد، اظهار داشت که «اکنون رژیم سعودی پیر شده است و مراحل پایانی خود را طی می‌کند».

سید حسن نصرالله اعلام کرد که «اعلام جنگ عربستان علیه یمن به دستور محمد بن سلمان، تاثیر بدی روی آینده رژیم آل سعود خواهد گذاشت».

دبیرکل حزب‌الله لبنان خاطر نشان کرد، «برای اولین بار است که فریاد "مرگ بر آل سعود" را در بیش از یک کشور عربی (خارج از عربستان) می‌شنویم».

وی در ادامه به مقاومت ملت و ارتش یمن در برابر جنایات آل سعود اشاره کرد و گفت که «این حضور مردم یمن در صحنه بود که انصارالله توانسته طی 5 سال اخیر مقاومت کند».
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار