تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۱۵ مهر ۱۳۹۸

افزایش ۳ برابری تردد زائران اربعین در مرزهای چهارگانه

فرمانده مرزبانی ناجا با اشاره به افزایش ۳ برابری تردد زائران اربعین حسینی (ع) در مرزهای چهارگانه گفت: تاکنون هیچ موردی از ناامنی در مرزها مشاهده نشده است.
اربعین
اقتصاد24- سردار " قاسم رضایی" در حاشیه بازدید از پایانه مرزی مهران در جمع خبرنگاران گفت: شهر مرزی مهران، محلی است که از آن بهترین‌ها عازم مرقد مطهر سیدالشهدا (ع) هستند، جایی که در جنگ تحمیلی، رزمندگان اسلام جانانه مبارزه کردند و امروز تردد زائران اربعین و اباعبدالله الحسین (ع) از آن طی طریق می‌کنند.

وی افزود: سیل جمعیت عاشقان از سراسر کشور و همچنین کشورهای همسایه در مسیر نور قرار گرفته اند و ما هم به عنوان خادمان زائران در این مناطق مرزی منتظر و در صف خدمت به آن‌ها هستیم.

فرمانده مرزبانی ناجا با اشاره به اینکه امسال با افزایش ۳ برابری تردد زائران اربعین حسینی (ع) در مرزهای چهارگانه روبه رو هستیم، افزود: زائران با رعایت قوانین و مقررات و با داشتن گذرنامه از مرزها عبور می‌کنند؛ همچنین ساماندهی مطلوبی توسط نیروی انتظامی و همچنین در حوزه قرنطینه با مرزبانی ناجا صورت گرفته است.

سردار رضایی تعامل مطلوب بین مرزبانان کشور ایران و عراق را نشان از مودت و دوستی دو کشور دانست و تاکید کرد: امروز آخرین نشست هماهنگی فرماندهان مرزبانی ایران و عراق در منطقه بدره عراق برگزار شد تا هماهنگی‌های لازم در این خصوص به عمل آید.

فرمانده مرزبانی ناجا با تاکید بر اینکه هیچ ناامنی تاکنون در مرزها مشاهده نشده، خاطرنشان کرد: با توجه به استقبال زائران از مرز مهران، تمهیدات لازم در این خصوص پیش بینی شده است.

منبع: میزان
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار