تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۱۸ مهر ۱۳۹۸

ابتکار در ورزشگاه آزادی: امیدواریم حضور زنان در لیگ برتر نیز محقق شود

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور ابراز امیدواری کرد، همچون دیدار تیم‌ ملی فوتبال، حضور زنان در ورزشگاه‌های در رقابت‌های لیگ برتر نیز اتفاق بیفتد.
ابتکار در ورزشگاه آزادی
اقتصاد۲۴- معصومه ابتکار که برای تماشای دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و کامبوج در چارچوب مرحله مقدماتی انتخابی جام جهانی در ورزشگاه آزادی حضور یافته، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امیدوارم در این مسابقه پیروز شویم و حضور زنان در ورزشگاه استمرار داشته باشد.

این مقام مسئول در دولت افزود: تا الان همه چیز خوب پیش رفته و امیدواریم زنان ایرانی بتوانند در فضاهای ورزشی حضور یابند.

ابتکار با بیان اینکه منتظر موفقیت‌ و مدال‌آوری دختران ایرانی هم هستیم اضافه کرد: امیدوارم برای بازی‌های لیگ برتر نیز این اتفاق بیفتد و شاهد حضور زنان در ورزشگاه‌ها باشیم.

دیدار تیم‌های ملی ایران و کامبوج از ساعت ۱۷ عصر امروز در ورزشگاه آزادی آغاز شده و تا کنون حدود چهار هزار هوادار زن در ورزشگاه حضور یافتند.
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار