تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۰۸ دی ۱۳۹۷

«جیم کری» رای‌دهندگان به ترامپ را «زامبی باوفا» نامید

«جیم کری» کمدین معروف آمریکایی در ادامه فعالیت‌های هنری ضدترامپی‌اش، میلیون‌ها رای‌دهنده به رئیس‌جمهور آمریکا را «زامبی باوفا» نامید.
اقتصاد24 - به نقل از واشنگتن تایمز، «جیم کری» کمدین معروف آمریکایی در ادامه فعالیت‌های هنری ضدترامپی‌اش، میلیون‌ها رای‌دهنده به رئیس‌جمهور آمریکا را «زامبی باوفا» نامید.

مردی که زمانی در تبلیغ مستند «جیم و اندی» نت‌فلیکس گفت او چیزی بیش از «انرژی» ایفای «شخصیت» معروف به «جیم کری» نیست حالا می‌گوید که رای‌دهندگان ترامپ «زامبی‌های وفادار» هستند.

جیم کری چهارشنبه برای ۱۸ میلیون فالووِرش (دنباله‌رو) در توئیتر نوشت: «شعار زامبی‌های وفادار ترامپ را به یاد بیاورید که در راهپیمایی‌اش گفت «آن حصار را بسازید». ترامپ فکر می‌کند طرفدارانش یک مُشت آدم احمق هستند.

توئیت‌های جیم کری به دنبال هفتمین روز بستن نوار مرزی مکزیک به اشتراک گذاشته شده‌اند.

ترامپ تقاضای لایحه‌ای برای بودجه ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلاری جهت ساخت یک دیوار بلند در مرز بین آمریکا و مکزیک داده و گفته در نهایت در مورد رقم نهایی و نوع مصالح برای دیوار حائل مذاکره خواهد کرد و سرانجام دیوار مرز مکزیک را خواهد ساخت.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار