تاریخ انتشار: ۱۹:۳۱ - ۱۰ آبان ۱۳۹۸

مرد با فیلم همخوابی زن خائنش با مرد غریبه به دادگاه تهران رفت + عکس

زن میانسال متأهل که به اتهام رابطه نامشروع با مردی متأهل دستگیرشده بود پس ازمحاکمه دردادگاه به یک سال کار اجباری در غسالخانه بهشت زهرا محکوم شد. مردی هم که با او رابطه داشت به‌خاطر احراز نشدن نوع رابطه‌اش به شلاق و تبعید محکوم شد.
فیلم همخوابی
اقتصاد۲۴- رسیدگی به این پرونده در پی شکایت مردی در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران آغاز شد. زمانی‌که شوهر این زن در برابر قاضی ایستاد، گفت: من و همسرم به خاطر مشکلات شدید خانوادگی از هم جدا زندگی می‌کنیم.

دلیل همسرم برای این جدایی کار کردن او به‌عنوان کارمند در تهران بود. در حالی که هیچ کس او را مجبور نکرده بود در تهران کار کند.اما او به‌ زور انتقالی گرفته بود و مدتی هم از او خبر نداشتم. تا اینکه یکی از دوستان مشترکمان فیلم سیاهی از همسرم نشان داد و من او را با مردی میانسال دیدم.

در ادامه رسیدگی به پرونده، زن و مرد خیانتکار که هر دو متأهل بودند بازداشت شدند و زن اتهامات خود را قبول کرد اما گفت: زنا نکرده است.

ضمن اینکه مدتی قبل برای جدایی از همسرش اقدام کرده است. مرد میانسال نیز زمانی‌که در برابر قضات قرار گرفت مدعی شد هیچ گونه اتهامی را قبول ندارد. اوگفت: «این زن مدعی بود شوهر ندارد و تنها زندگی می‌کند. به همین خاطر با هم دوست شده بودیم. اما ارتباط خاصی نداشتیم.» با این وصف، زن پس ازمحاکمه به یک سال کار اجباری در غسالخانه بهشت زهرا محکوم شد و مرد خطاکار نیز به شلاق و دو سال تبعید در شهری دیگر محکوم شد.
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار