تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۲۳ آبان ۱۳۹۸

حملات نیروهای ویژه افغانستان ۵۱ کشته و بازداشتی در بین طالبان داشت

نیروهای ویژه افغانستان در جریان چندین عملیات در ولایت‌های هلمند، دایکندی و وردک جان ۳۷ شبه نظامی طالبان را گرفته و ۱۴ تن دیگر را بازداشت کردند.
حملات نیروهای ویژه افغانستان
اقتصاد۲۴ – مقامات نظامی افغانستان اوایل امروز (پنج شنبه) اعلام کردند، نیروهای ویژه این کشور در عملیاتی در منطقه نهر سراج واقع در ولایت هلمند جان سه شبه نظامی طالبان را گرفته و شش تن دیگر را بازداشت کردند.

این مقامات افزودند:‌ نیروهای ویژه افغانستان همچنین در جریان عملیاتی در منطقه سیدآباد واقع در ولایت وردک چهار شبه نظامی طالبان را به هلاکت رسانده، هفت تن دیگر را بازداشت کرده و انبار کوچکی از تسلیحات را منهدم کردند.

به گفته این مقامات، نیروهای ویژه افغانستان همچنین در جریان عملیاتی در منطقه گیزاب واقع در ولایت دایکندی ۳۰ شبه نظامی طالبان را به هلاکت رسانده، یک تن را بازداشت کرده و انباری از تسلیحات را نیز منهدم کردند.

این در حالی است که گروه شبه نظامی طالبان هنوز در این رابطه هیچ اظهار نظری نکرده است.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار