تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۲۵ آبان ۱۳۹۸

انتقاد سرمربی تیم‌ ملی در جام‌جهانی 98 از ویلموتس

جلال طالبی که سابقه هدایت تیم‌ملی ایران در جام‌جهانی 98 فرانسه را دارد در خصوص بازی تیم‌ملی مقابل عراق و عملکرد مارک ویلموتس صحبت کرد.
5152998
اقتصاد24- جلال طالبی سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان که در جام جهانی 1998 فرانسه و هم چنین جام ملت های 2000 لبنان روی نیمکت ایران نشست و به هدایت نسل طلایی فوتبال پرداخت، اعتقاد دارد که شرایط تیم ملی اصلا خوب نیست. بعد از شکست ایران مقابل عراق، با طالبی تماس گرفتیم. او در مورد این باخت گفت: «فکر می کردیم بعد از شکستی که مقابل بحرین به تیم ملی وارد شد، همه چیز تغییر کند اما تیمی که مقابل عراق در میدان دیدیم، یک تیم پر از اشکال و مشکل بود. باور نمی کردم که برخی بازیکنان تا این حد بد و پر انتقاد ظاهر شوند. حتی به نظرم آمد برخی بازیکنان هیچ وظیفه تاکتیکی نداشتند چون نقش شان اصلا در زمین دیده نمی شد و مشکلات را بیشتر کردند.»

طالبی اضافه کرد: «واقعیت این است که تیم ملی نسبت به دوره قبلی و کادرفنی پیشین خود دچار ضعف شده و مارک ویلموتس نتوانست از میراث کارلوس کی روش و رکوردهایی که او خلق کرد، محافظت کند. البته من انتقاداتی هم به کی روش داشتم ولی نباید از حد انصاف خارج شد. ویلموتس این فضا و زمان را داشت تا شرایط را به سود تیم ملی برگرداند ولی آن چه در زمین بازی اتفاق افتاد، برخلاف ایده های ما بود. دوست نداریم تیم ملی را در بازی های دوستانه هم بازنده ببینیم چه رسد به دیدار مقابل تیمی از کشورهای عربی آن هم در یک دیدار رسمی.»

سرمربی پیشین تیم ملی در خصوص نگرانی بابت احتمال عدم صعود از گروه افزود: «من این طور فکر نمی کنم که از گروه مان صعود نخواهیم کرد. با این حال نگرانی هایی دارم زیرا بحرین و عراق واقعا قدرتمند هستند و تیم ملی دوران افت را طی می کند. با این همه بازیکن و ستاره ای که داریم، انتظارش را نداشتم کارمان گره بخورد. در مرحله مقدماتی این قدر پر از ایراد هستیم، در مراحل بعدی باید چه کار کنیم؟ البته تا جایی که می دانم، تیم ملی تا فروردین بازی دیگری ندارد و این بهترین زمان است تا با بازی های تدارکاتی و برنامه ریزی دقیق بتوانیم نقاط ضعف را برطرف کنیم. در واقع تیم ملی به یک رنسانس واقعی احتیاج دارد و باید همه ما دست به دست هم بدهیم و این رنسانس را ایجاد کنیم.»

طالبی در نهایت گفت: «مردم حق دارند که نسبت به عملکرد تیم ملی معترض باشند. نباید حق انتقاد را از مردم بگیریم. مردم ایران فوتبال را خیلی خوب می شناسند و آن را به خوبی بلد هستند. می دانند تیم ملی چه ایراداتی دارد و چه اشکالاتی. ما باید بتوانیم نگاه مان را به فوتبال، حرفه ای کنیم نه اینکه تا یک نفر اعتراض کرد، علیه اش مصاحبه کنیم یا بیانیه بدهیم. فدراسیون هم باید با نگاه حرفه ای به اوضاع بنگرد و بهترین پشتیبانی را داشته باشد. امیدوارم از این شرایطی که گرفتارش شده ایم، خیلی زود خارج شویم و وضعیت را به طور کامل تغییر دهیم.»

منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

سازمان بورس به دنبال مدیریت التهاب بازار سرمایه

امتحانات دانشگاه آزاد طبق برنامه برگزار می‌شود

تصویری از پیکر دانشمند هسته‌ای ایران

حمله اسرائیل به نطنز تلفات جانی نداشته

احضار سفیر سوئیس به وزارت خارجه

نامه مهم فرمانده کل سپاه به رهبر انقلاب

شهادت فرمانده پدافند هوایی هوافضای سپاه

پیغام عراقچی به وزیر خارجه ایتالیا درباره اسرائیل

عکس/استوری صمیمانه کوین‌یامگا درپی حمله اسرائیل به ایران

بیانیه پزشکی قانونی در پی حمله اسرائیل به خاک ایران

سازمان اطلاعات سپاه پیغام داد

جلسه فوق‌العاده هیات دولت در پی هجوم اسرائیل

عکس/شهادت ورزشکار پدل ایران در پی حمله رژیم اسرائیل

فیلم/ درگیری پدافند هوایی ایران با پهپاد‌های اسرائیل در آسمان تبریز

عکس/استوری معناردار محسن چاووشی بعد از حمله اسرائیل

۸ شهید در پی حمله اسرائیل به آذربایجان شرقی

فیلم/ پیام پزشکیان به ملت ایران در پی جنایت اسرائیل

عکس/ آخرین توئیت شهید فریدون عباسی قبل از ترور

عکس/ ورودی پایگاه شکاری تبریز بعد از حمله اسرائیل

شورای امنیت جلسه اضطراری تشکیل می‌دهد

فیلم/ جزئیات انفجار در محل سکونت دکتر عباسی و طهرانچی

جنگ تمام عیار ستاره‌های پرسپولیس و استقلال در تیم ملی

عکس/ وضعیت پرواز‌ها در ایران و کشور‌های منطقه

عکس/ کاظم صدیقی ساعاتی بعد از حمله اسرائیل به ایران

فیلم/ تبریز دقایقی پیش در حملات جدید اسرائیل

درخواست فوری ویتکاف برای ملاقات با عراقچی!

عکس/ واکنش همایون شجریان به حمله امروز اسرائیل

شهادت ورزشکار پدل ایران در پی حملات اسراییل

فیلم/ بازدید میدانی وزیر نفت از جایگاه‌های سوخت

ایران هنوز به اسرائیل حمله نکرده است

جدیدترین آمار از مصدومان حمله تروریستی اسرائیل به ایران

فیلم/ امتحانات دانشگاه آزاد طبق برنامه برگزار می‌شود

اینفوگرافی/ نقشه ادعایی اسرائیل درباره اهداف مورد حمله در ایران

طرح‌های انتقال آب دریا توجیه‌پذیر نیستند!

عکس یک خانه در شهرک محلاتی که هدف قرار گرفت

جدیدترین قیمت اجاره خانه در منطقه ۸ تهران + جدول

فیلم/ عارف: شیوه تنبیه را مقامات نظامی کشور تصمیم‌گیری می‌کند

عکس/ استوری جدید همایون شجریان برای مردم ایران

عکس/ ترامپ: ۶۰ روز به ایران فرصت دادم امروز روز ۶۱ است!

فرماندهان ارشد نظامی که در حمله اسرائیل به شهادت رسیدند چه کسانی بودند؟/ ۲۳ خرداد؛ نقطه عطفی در دکترین امنیتی ایران

دختر قائم مقام وزیر علوم به شهادت رسید

فیلم/ حمله هوایی دقایقی قبل در کرمانشاه

فیلم/ تخریب ساختمان بهزیستی قصرشیرین توسط اسرائیل

بازار سهام آمریکا پس از حمله اسراییل به ایران سقوط کرد

درخواست اطلاعات سپاه از مردم

فیلم/ گروسی: آماده‌ام در سریع‌ترین زمان ممکن به ایران سفر کنم

اینفوگرافی/ ۱۴ فرمانده ارشد نظامی ایران در لیست ترور اسراییل

اینفوگرافی/ کدام مناطق ایران مورد حمله اسرائیل قرار گرفت؟

اختلال و محدودیت اینترنت همزمان با حمله اسرائیل به ایران

عکس/ اولین تصویر منتشر شده از شهید مینوچهر