تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۱۰ آذر ۱۳۹۸

فرد اهانت کننده به کودک زباله‌گرد در استان البرز بازداشت شد

مدیرکل بهزیستی استان البرز از بازداشت فرد اهانت کننده به کودک زباله‌گرد توسط دادستانی البرز خبر داد و گفت: این کودک فردا برای سپری کردن مداخلات روانی به سازمان بهزیستی تحویل خواهد شد.
زباله گرد
اقتصاد24- اسدالله حیدری مدیرکل بهزیستی استان البرز در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ضمن تاسف از اقدام فرد جوانی که در یک ویدیویی، کودک زباله‌گردی را به داخل سطل زباله اندخته بود، گفت: بعد از انتشار این فیلم هنوز مشخص نبود که این اتفاق در کدام شهر و یا شهرستان صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: خوشبختانه دقایقی پس از انتشار این فیلم در فضای مجازی دادستانی البرز خبر از دستگیری و بازداشت فرد اشاره شده داد و هم اکنون نیز این جوان دستگیر شده است.

مدیرکل بهزیستی استان البرز در پاسخ به این پرسش که آیا سازمان بهزیستی از این جوان شکایت خواهد کرد یا خیر، گفت: با توجه به این که دادستانی به عنوان مدعی‌العموم ورود پیدا کرده است، دیگر نیازی به شکایت سازمان نیست و با توجه به شرایطی که این کودک زباله‌گرد داشته است وی فردا برای سپری کردن مداخلات روانی به سازمان بهزیستی تحویل داده خواهد شد.

حیدری گفت: قطعاً سازمان بهزیستی نیز تلاش خود را برای ارائه خدمات مطلوب به این کودک انجام خواهد داد.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار