تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۱۱ آذر ۱۳۹۸

عکس‌ های عکاس فرانسوی از جوانان ایرانی

یک زن فرانسوی در سفر به ایران عکس هایی از جوانان ایرانی گرفته و جوانان ایرانی را افرادی کنجکاو و امیدوار توصیف کرده است.
عکس‌های عکاس فرانسوی از جوانان ایرانی
اقتصاد24- یک عکاس فرانسوی در سفر به ایران عکس هایی از جوانان و زندگی روزمره آنان گرفته است.

خانم گونوائل انگل گفته است جوانان ایرانی با افتخار از فرهنگ ایرانی دفاع می کنند.

او می گوید شور و شوق جوانانی هیچ مرز و ایدئولوژی نمی شناسد و ایرانیان نیز تلاش می کنند آزادی های خود را تعریف کنند و مسیری مترقی را طی کنند.

خانم انگل اضافه کرد: برخی جوانان ایرانی به امید آینده بهتر قصد مهاجرت دارند و برخی دیگر تصمیم به ماندن و ساختن رویای آینده خود در ایران. آنها بین 16 تا 35 سال دارند.

وی افزود: جوانان ایرانی بسیار کنجکاو هستند و امیدوار و عکس ها نیز بازتابی از هویت درون جامعه آنان را نشان می دهد.

این زن فرانسوی در ادامه گفت: جوانان ایرانی به ویژه در تهران پذیرای دنیای هنر هستند. گالری های پایتخت بسیار موفق و متنوع هستند و نمایشگاه ها به مکان های ملاقات واقعی تبدیل شده است.

او گفته است که در مناطق محروم جنوب ایران جوانان سنتی تر ظاهر می شوند. در اینجا مردان همصحبت مردان هستند و در صحبت کردن با زنان تواضع به خرج می دهند.

خانم اگل با جوانی به نام میثم صحبت کرده است. میثم نگرانی هایی بابت رفتن به خدمت سربازی دارد که قرار است تا چند روز آینده آغاز شود. او نمی داند با رفتن به سربازی چگونه هزینه زندگی را تامین کند. میثم همسری 18 ساله و بیمار دارد که نیاز به مراقبت دارد.

علی و مجید دو جوان دیگری هستند که این زن فرانسوی با آنها گفتگو کرده است. این دو کم کم از مصرف مواد مخدر فاصله می گیرند. اگل می گوید به نظر می رسد مصرف مواد مخدر در بین جوانان ایرانی یک بیماری است. آنها نمی دانند چگونه در بین سنت های مسئولیت پذیر راه خود را پیدا کنند و به مصرف مواد مخدر روی می آورند.

















































ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار