تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸

فتح‌الله‌زاده عضو هیئت مدیره استقلال شد

پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان نوشت: علی فتح‌الله‌زاده با تصویب مجمع باشگاه استقلال، به عضویت هیئت مدیره این باشگاه در آمد.
فتح الله زاده
اقتصاد24- با تصویب مجمع عمومی باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال، علی فتح‌الله‌زاده به عنوان عضو جدید هیئت مدیره باشگاه استقلال منصوب شد.

این در حالی است که هفته گذشته مازیار ناظمی سخنگوی این وزارتخانه در ابتدا اعلام کرده بود که فتح‌الله‌زاده عضو هیئت مدیره استقلال شده و همان شب نیز با تکذیب آن گفت که یکی از گزینه‌های حضور در هیئت مدیره استقلال است!
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار