تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۱۹ دی ۱۳۹۷

وزیر صنعت: به دنبال افزایش تولید خودرو هستیم

وزیر صنعت، معدم و تجارت در مورد برخی تخلفات خودروهای وارداتی گفت: خریداران در این موضوع تعیین تکلیف شده‌اند و پرونده قضایی واردکنندگان نیز در حال رسیدگی است.
2790294_998
اقتصاد 24 - رضا رحمانی در پایان جلسه هیات دولت در مورد قیمت خودروهای موجود در بازار گفت: اینکه قیمت در بازار بالا یا پایین باشد جای بحث دارد اما ما به دنبال افزایش تولید هستیم تا تیراژ تولید افزایش یابد و در این مورد برنامه از خودروسازان گرفته‌ایم الان خوشبختانه تولید بهبود یافته و در روزهای آینده هم افزایش خواهد یافت.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به سوالی درباره تعهدات خودروسازان به خریداران گفت: خودروسازان موظف هستند که ۸۰ درصد تولید خود را برای تعهدات خود در نظر بگیرند و ۲۰ درصد را با شرایط جدید به بازار عرضه کنند. ما نسبت به این تعهدات حساس هستیم و بنده نسبت به آن تاکید کردم. شاید خودروسازان بگویند که شرایط تغییر کرده است و فورسماژور است اما باید نسبت به تعهدات خود پایبند باشیم.

وی در مورد برخی تخلفات خودروهای وارداتی گفت: البته بخشی از آنها قبلاً به دست مردم رسیده است و به نوعی خریدار در این موضوع تخلفی نکرده است چون تخلف‌ها پس از خرید مشخص شده است. بنابراین خریداران در این موضوع تعیین تکلیف شده‌اند و پرونده قضایی واردکنندگان نیز در حال رسیدگی است.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار