تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۲ دی ۱۳۹۸
عراقچی:

" مک ایر" به عنوان یک خارجی ناشناس در یک تجمع غیرقانونی دستگیر شده بود

معاون وزیر امور خارجه کشورمان اعلام کرد که سفیر انگلیس شب گذشته بازداشت نشده بود و فقط به عنوان یک فرد ناشناس خارجی در یک تجمع «غیرقانونی» به مدت چند دقیقه بازداشت شده بود.

اقتصاد24- سید عباس عراقچی، معاون وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به اظهارات جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره دستگیری راب مک‌ایر سفیر انگلیس در تهران، شب گذشته در تجمع دانشجویی مقابل دانشگاه امیرکبیر، در پیامی توییتری نوشت: او بازداشت نشده بود، اما در یک تجمع غیرقانونی به عنوان یک خارجی ناشناس دستگیر شد. وقتی پلیس به من اطلاع داد که مردی دستگیر شده است و ادعا می‌کند که سفیر انگلیس است، من گفتم غیر ممکن است! فقط پس از مکالمه تلفنی‌ام با او، با بهت‌زدگی زیادی شناختم که خود اوست. پانزده دقیقه بعد او آزاد شده بود.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در واکنش به این رخ‌داد شب گذشته، نسبت به آن ابراز نگرانی کرده و خواستار کاهش تنش‌ها و ایجاد فضای دیپلماسی شده بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار