این شرکت بهتازگی چندین لپتاپ جدید معرفی کرده است که همگی سختافزار و عمر باتری مناسبی دارند. ThinkPad E۱۴ و ThinkPad E۱۵ دو دستگاه از لپتاپهای جدید لنوو هستند که قابلیتهای بسیاری دارند. این لپتاپها درمقایسهبا قبل طراحی بهبودیافته دارند و کاربر درصورت تمایل میتواند کانفیگی از آنها را با پردازندهی AMD Ryzen ۷، ۴۷۰۰U تهیه کند.
AMD Ryzen ۷، ۴۷۰۰U پردازنده ۱۵ واتی است که از هشت هستهی پردازشی و هشت ترد بهره میگیرد و فرکانس پردازشی پایهی ۲ گیگاهرتز را ارائه میدهد. Ryzen ۷، ۴۷۰۰U را میتوان جزو پردازندههای سریع در بازار لپتاپها بهشمار آورد. درکنار این پردازنده، لپتاپهای جدید لنوو قابلیتهای جالبی دارند.
امروزه، کاربران زیادی مشغول برقراری تماسهای ویدئویی هستند؛ بههمیندلیل، لنوو در لپتاپهای جدیدش کلید میانبر برای اجرای سریع اپلیکیشنهای مایکروسافت تیمز و اسکایپ در نظر گرفته است. این لپتاپها همچنین میکروفون دوگانه دارند و از وایفای ۶ پشتیبانی میکنند.
دیگر لپتاپهای معرفیشدهی لنوو شامل تینکپد T۱۴ و T۱۴s و L۱۴ و L۱۵ و مدلهای کوچکتر X۱۳ هستند که همگی به جدیدترین پردازندههای AMD سری رایزن پرو ۴۰۰۰ مجهز شدهاند. ناگفته نماند AMD چند روز پیش رسما سه عضو پردازندههای خانوادهی رایزن پرو ۴۰۰۰ را معرفی کرد.
این پردازندهها Ryzen ۷ Pro ۴۷۵۰U و Ryzen ۵ Pro ۴۶۵۰U و Ryzen ۳ Pro ۴۴۵۰U هستند و درمقایسهبا مدلهای عادی به قابلیتهای امنیتی اضافی مجهز شدهاند. این پردازندهها همگی متکی بر لیتوگرافی هفتنانومتری ساخته شدهاند و به هستههای ذن ۲ مجهز هستند و قرار است جایگزین پردازندههای ۳۷۰۰U و ۳۵۰۰U و ۳۳۰۰U شوند.
لنوو پیشتر لپتاپهای جدید سری تینکپد E۱۴ و E۱۵ را با پردازندههای نسلدهمی اینتل معرفی کرده است. این شرکت برای بازگذاشتن دست کاربران برای تهیهی مدلهای متنوع، ازاینپس امکان تهیهی لپتاپهای جدید را با پردازندههای AMD نیز فراهم میکند. لپتاپهای جدید سری ThinkPad E لنوو که از لحاظ ظاهری به لپتاپهای پیشین سری E۱۴ و E۱۵ شباهت دارند، از تراشههای موبایلی خانوادهی رایزن ۴۰۰۰ نیز بهره میببرند. لنوو میگوید این لپتاپهای جدید نسبت نمایشگر به بدنهی بهبودیافتهی ۸۵ درصد دارند؛ بااینحال، نمیدانیم لنوو این لپتاپهای جدید را دقیقا با کدام محصولات مقایسه کرده است.
لپتاپ ThinkPad E۱۵ لنوو با پردازندهی رایزن ۴۰۰۰ موبایل
لپتاپهای جدید سری تینکپد لنوو با پردازندهی شتابیافتهی هشتهستهای AMD Ryzen ۷، ۴۷۰۰U دردسترس قرار گرفتهاند؛ البته این پردازنده از فناوری نصب-سطحی (SMT) بهرهمند نیست. پردازندهی شتابیافتهی AMD Ryzen ۷، ۴۷۰۰U از هفت هستهی گرافیکی رادئون برای بهتصویرکشیدن محتوای بصری استفاده میکند. لنوو درحالحاضر ترجیح داده است جزئیات دقیق مربوط به لپتاپهای جدید، بهویژه وضوح صفحهنمایش آنها را منتشر نکند. بااینحال، میدانیم این لپتاپهای جدید به حسگر اثرانگشت و دوربین فروسرخ اختیاری ساخت شرکت میرامتریکس مجهز هستند.
لنوو از لپتاپهای جدیدش بهعنوان محصولاتی حرفهای در حوزهی امنیت و حریم خصوصی یاد میکند. برایناساس، لپتاپهای مذکور نوعی فناوری خاص بهمنظور رهگیری چشم کاربر ازطریق دوربین فروسرخ دارند. دوربین فروسرخ دستگاه در همکاری با پلتفرم نرمافزاری Glance امنیت لپتاپ را افزایش میدهد؛ بدینصورت که هر موقع لپتاپ تشخیص دهد کاربر در جلو آن حضور ندارد و به صفحه نگاه نمیکند، بهصورت خودکار قفل میشود. افزونبراین، حسگر اثرانگشت لپتاپ به درون دکمهی پاور منتقل شده است و به کاربر امکان میدهد ازطریق انگشت خود بهراحتی قفل لپتاپ را بازکند.
لپتاپ ThinkPad X۱۳ مقرونبه صرفهترین محصول لنوو در دستهبندی خودش بهحساب میآید
علاوهبراین، لنوو لپتاپهای سری T و X و L تینکپد را معرفی کرده است که همگی از پردازندههای سری رایزن پرو ۴۰۰۰ استفاده میکنند. لپتاپ لنوو تینکپد ۱۴ نسل ۱ با هربار شارژ حداکثر ۱۶ ساعت کار میکندد که رقم درخورتوجهی است. این لپتاپ همچنین طراحی نسبتا باریک و وزن سبکی دارد. براساس اطلاعات رسمی، ضخامت تینکپد ۱۴ نسل ۱ لنوو ۱۷/۹ میلیمتر و وزنش ۱/۴۶ کیلوگرم است. لنوو لپتاپی دیگر با نام T۱۴s دارد که طبق ادعای این شرکت، میتواند ۲۰ ساعت شارژدهی کند. لپتاپ بهروزشدهی T۱۴s ضخامت کمتری از تینکپد ۱۴ نسل ۱ دارد (۱۶/۱ میلیمتر) و وزن کانفیگ پایهی آن ۱/۲۷ کیلوگرم اعلام شده است.
دیگر لپتاپ لنوو، لپتاپ کوچکتر تینکپد X۱۳ است که با هربار شارژ میتواند حداکثر ۱۷/۵ ساعت دوام بیاورد. ضخامت تینکپد X۱۳ لنوو ۱۶/۹ میلیمتر و وزنش ۱/۲۸ کیلوگرم است. تینکپد X۱۳ جدید سبکوزنترین لپتاپ در دستهی خود بهشمار میآید.
لپتاپ ThinkPad L۱۵ لنوو با پردازندهی رایزن پرو ۴۰۰۰ موبایل
درنهایت، به لپتاپهای L۱۴ و L۱۵ جدید میرسیم که ضخیمتر از تمامی مدلهای دیگر هستند و طبق اعلام رسمی، ضخامت آنها به ۲۰/۴ میلیمتر برای مدل L۱۴ و ۲۱ میلیمتر برای مدل L۱۵ میرسد. لپتاپ تینکپد L۱۴ وزن ۱/۶۱ کیلوگرم و تینکپد L۱۵ وزن ۱/۹۸ کیلوگرم دارد. عمر باتری این لپتاپها ۱۴ ساعت است و لنوو میگوید عدد یادشدهی مربوط به عمر باتری ازطریق دادههای بنچمارک MobileMark۱۴ بهدست آمده است.
تمامی لپتاپهای جدید تینکپد سری T و X و L از پردازندههای سری رایزن پرو ۴۰۰۰ موبایل بهره میببرند. همانطورکه گفتیم، این پردازندهها به قابلیتهای امنیتی ویژهای مجهز هستند. طبق گفتههای AMD، این پردازندههای جدید نوعی قابلیت با نام Memory Guard دارند که میتواند حافظهی دستگاه را بهطوکامل رمزنگاری کند.
لپتاپهای جدید لنوو همچنین از قابلیت جالب Self-Healing برای بایوس (BIOS) و تینکشیلد (ThinkShield) بهره میگیرند. عرضهی لپتاپهای جدید از ژوئن ۲۰۲۰ (۱۲ خرداد ۱۳۹۹) آغاز خواهد شد. قیمت اعلامشده برای مدلهای مختلف لپتاپهای لنوو بدینشرح است: ۸۴۹ دلار برای مدل T۱۴ و ۱،۰۲۹ دلار برای مدل T۱۴s و ۸۴۹ دلار برای مدل X۱۳ و ۶۴۹ دلار برای لپتاپهای L۱۴ و L۱۵ و ۶۳۹ دلار پرداخت کرد.
منبع: زومیت