اقتصاد۲۴- علیرضا کاظمی در جلسه شورای برنامهریزی اردوگاههای کشوری که در اردوگاه دانشآموزی باهنر برگزار شد، گفت: اردوگاههای کشوری سرمایهای ملی هستند و تنها متعلق به دستگاه آموزش و پرورش نیستند.
وی ادامه داد: در دوران پساکرونا نیازمند برنامهای جدید و جامع برای اردوگاههای دانش آموزی هستیم و برای هر اردوگاه طرح جامع اردوگاهی باید نوشته شود.
کاظمی افزود: در راستای توسعه و تقویت اردوگاههای دانشآموزی کارگروه بهرهوری و مولدسازی تشکیل شود تا بتوانیم اردوگاهها را توسعه بدهیم و تقویت کنیم.
معاون پرورشی و فرهنگی استفاده از رسانهها و فایل مجازی را برای معرفی اردوگاهها خواستار شد و گفت: با شرایط کنونی بهترین ابزار فضای مجازی بهویژه شبکه شاد و رسانهها هستند که میتوانیم برای معرفی ظرفیتهای اردوگاهها از آنها استفاده کنیم.
بیشتر بخوانید: دنیای پس از کرونا، از رویا تا واقعیت
کاظمی خاطر نشان کرد: ایمنسازی اردوگاهها در اولویت قرار بگیرد، زیرا دانشآموزان و خانواده بزرگ فرهنگیان در زمانی که در اردوگاهها به سر میبرند، امانت هستند و باید به بهترین شکل از آنان پذیرایی شود.
وی مدیریت منابع در اردوگاهها را خواستار شد و ادامه داد: در اردوگاههای کشوری باید مدیریت منابع اعم از انسانی، مالی و فرهنگی در سال ۹۹ انجام شود و ما با علم به محدودیتها تلاشهای خودمان را انجام میدهیم تا اتفاقات خوبی در اردوگاهها بیفتد.
در ادامه جلسه علی رمضانی - مدیر کل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی - گفت: اردوگاهها به لحاظ کارکرد مکمل فعالیتهای مدرسهای هستند و فرصت بسیار مناسبی در کنار آموزش رسمی برای دانش آموزان و فرهنگیان به وجود میآوردند و اگر ردیفهای اردوگاهها تامین شوند اینها میتوانند خدمات رایگان به دانش آموزان مناطق محروم و کم برخوردار ارایه دهند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل معاونت پرورشی و فرهنگی، وی در پایات اظهارکرد: حیات اردوگاهها منوط به برگزاری اردوهای دانش آموزی است و همواره اردوگاهها توانستهاند کمکهای مناسبی به آموزش و پرورش ارایه بدهند و متقابلا کمکهایی را نیز دریافت کنند، اما در مواقع بحرانی انتظار داریم اردوگاهها بیشتر مد نظر باشند.
منبع: ایسنا