تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۹

دانستنی‌هایی درباره هسته انبه

هسته‌های انبه که اغلب پس از مصرف گوشت میوه دور انداخته می‌شوند، در حقیقت، سرشار از مواد مغذی مفید هستند. انبه یکی از میوه‌های محبوب در جهان است که می‌تواند مواد مغذی و آنتی اکسیدان‌های مختلفی را در اختیار بدن ما قرار دهد. با این وجود، افراد کمی از این حقیقت آگاه هستند که هسته انبه نیز می‌تواند فواید بسیاری را ارائه کند.

 هسته انبه

  اقتصاد۲۴ -هسته انبه یکی از بزرگترین نمونه‌ها بین هسته میوه‌ها محسوب می‌شود.برای تهیه پودر هسته انبه، هسته‌های انبه از میوه جدا شده و به خوبی شسته می‌شوند تا هیچ گونه گوشت میوه روی آن‌ها باقی نماند و سپس در مجاورت هوا خشک می‌شوند. هسته‌های خشک شده انبه آسیاب می‌شود تا به پودر تبدیل شده و از این پودر برای اهداف مختلف استفاده می‌شود.


ارزش غذایی


جدا از عطر و طعم فوق العاده میوه انبه، هسته انبه منبع خوبی از مواد مغذی، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. مصرف ۱۰۰ گرم هسته انبه می‌تواند ۱۳ گرم چربی کل، ۳۲.۲۴ گرم کربوهیدرات، ۰.۱۹ میلی گرم ویتامین B۶، ۶.۳۶ گرم پروتئین، ۱.۳ میلی گرم ویتامین E، ۲.۰۲ گرم فیبر غذایی کلی، ۲۲.۳۴ میلی گرم منیزیم و ۰.۱۲ میکروگرم ویتامین B۱۲ ارائه کند. افزون بر این، بسیاری از اسید‌های آمینه، از جمله ۸.۴ گرم لوسین، ۳.۲۳ گرم ایزولوسین، ۲.۳۱ گرم هیستیدین، ۳.۸ گرم والین، ۲.۰۴ گرم ترئونین و ۳.۱۳ گرم لیزین در ۱۰۰ گرم هسته انبه وجود دارند.
بیشتر بخوانید:فواید عجیب زغال اخته


فواید سلامت هسته انبه


هسته‌های انبه که اغلب پس از مصرف گوشت میوه دور انداخته می‌شوند، در حقیقت، سرشار از مواد مغذی مفید هستند. پودر هسته انبه به روش‌های مختلف قابل استفاده است. در ادامه با برخی فواید سلامت هسته انبه بیشتر آشنا می‌شویم.


سلامت مو و پوست سر


شوره سر یکی از رایج‌ترین مشکلات مو است که افراد از آن رنج می‌برند. شوره سر بیشتر در کودکان در حال رشد و نوجوانان دیده می‌شود و همچنین گاهی اوقات افراد مسن نیز با آن درگیر هستند. شوره سر به واسطه خشک شدن پوست سر و پوسته پوسته شدن آن رخ می‌دهد. هسته انبه می‌تواند به بهبود شوره سر کمک کند. برای تحقق این هدف شما می‌توانید از کره هسته انبه روی موی سر خود استفاده کنید. کره هسته انبه موجب درخشش و افزایش استحکام مو می‌شود. استفاده از ترکیب کره هسته انبه و رروغن خردل می‌تواند به کنترل آلوپسی (ریزش مو)، سفید شدن زودرس مو، ریزش مو و شوره سر کمک کند.


بیماری قلبی عروقی


پودر هسته انبه زمانی که به میزان متعادل در رژیم غذایی مصرف شود می‌تواند به کاهش پرفشاری خون و همچنین پیشگیری از مشکلات قلبی و عرقی کمک کند. پودر هسته انبه در صورت مصرف منظم می‌تواند به پیشگیری و بهبود مشکلات قلبی مختلف کمک کند.


سلامت باروری زنان


هسته انبه می‌تواند به درمان برخی مشکلات سلامت باروری در زنان کمک کند. یک قاشق چایخوری از خمیر هسته انبه را درون واژن بمالید. این خمیر می‌تواند به بهبود مشکلاتی مانند واژینیت (التهاب واژن) و لکوره (ترشحات واژن) کمک کند. همچنین، هسته انبه به آرامش دیواره‌های واژن پس از بارداری‌های متعدد کمک می‌کند.


بهبود گوارش


هسته انبه خشک شده گزینه‌ای موثر برای مبارزه با اسیدیته است. این می‌تواند به بهبود گوارش کمک کند. از آنجایی که هسته انبه سرشار از فنول‌ها و ترکیبات فنولیک است که به عنوان آنتی اکسیدانی خوب شناخته می‌شوند، این محصول می‌تواند به بهبود گوارش کمک کند.

سلامت دهان و دندان

پودر مخصوص دندان که با استفاده از هسته انبه آماده می‌شود گزینه خوبی برای تقویت سلامت دندان‌ها است. مقداری پودر هسته انبه را کف دست خود ریخته و آن را مرطوب کنید، سپس مسواک خود را به آن آغشته کنید. مسواک زدن با پودر هسته انبه می‌تواند به حفظ سلامت دندان‌ها و پیشگیری از پوسیدگی آن‌ها کمک کند.


دیابت

هسته انبه می‌تواند به کاهش سطوح قند خون انسان کمک کند و از این رو در درمان دیابت موثر عمل می‌کند. هسته انبه به تغییر آنزیم‌هایی در روده و کبد کمک می‌کند، از این رو، آن‌ها گلوکز کمتری جذب می‌کنند. به واسطه کاهش جذب گلوکز، قند خون نیز کاهش می‌یابد. همچنین، هسته انبه به کاهش چربی، وزن بدن و اندازه دور کمر نیز کمک می‌کند.
 

محافظت در برابر آکنه

 
استفاده از هسته انبه به عنوان یک لایه بردار پوست می‌تواند به از بین بردن آکنه کمک کند. هسته انبه، پس از خشک شدن آسیاب شده و به پودر تبدیل می‌شود. این پودر را با آب گوجه فرنگی تازه ترکیب کرده تا یک خمیر شکل بگیرد و آن را روی صورت قرار داده و اجازه دهید برای چند دقیقه به همان حالت باقی بماند. سپس، به آرامی پوست صورت را ماساژ داده و با آب شستشو دهید. این خمیر به باز شدن منافذ پوست، لایه برداری پوست و همچنین بهبود جوش‌های سرسیاه، آکنه، و انواع دیگر جوش‌ها کمک می‌کند. همچنین، این ترکیب از قرمزی پوست پیشگیری می‌کند. این محصول لایه بردار ملایم را می‌توانید روزانه استفاده کنید.


مقابله با مشکلات گلو

پودر هسته انبه می‌تواند در درمان التهاب گلو و سرفه موثر عمل کند. از این محصول به عنوان درمانی خانگی برای دیفتری استفاده می‌شود. مقداری پودر انبه را در آب ولرم ریخته و از آن برای غرغره کردن استفاده کنید.


درمان اسکوروی

پودر دانه انبه گزینه موثری برای درمان اسکوروی است. این پودر سرشار از ویتامین C است که به بهبود بیماری اسکوروی کمک می‌کند.

مقابله با اسهالپودر هسته انبه برای درمان اسهال گزینه خوبی محسوب می‌شود. مصرف پودر هسته انبه دو تا سه بار در روز می‌تواند به بهبود اسهال و دیسانتری (اسهال خونی) کمک کند. پودر هسته انبه با خشک کردن هسته انبه در برابر نور خورشید و سپس آسیاب کردن آن تهیه می‌شود. حدود یک تا دو گرم از پودر هسته انبه دوز مناسب مصرف روزانه است و برای کسب بهترین نتایج باید مقداری عسل همراه با آن مصرف شود.


تسکین درد نیش زنبور یا عقرب


خمیر تهیه شده از پودر هسته انبه و آب انبه تازه را می‌توانید روی محل نیش زنبور یا عقرب قرار دهید. این خمیر به تسکین درد ناشی از گزیدگی کمک می‌کند.


مقابله با چاقی


با بهبود گردش خون و کاهش سطوح کلسترول بد (LDL)، پودر هسته انبه به کاهش وزن و درمان چاقی که به واسطه سطوح بالای کلسترول در بدن شکل می‌گیرد، کمک می‌کند. پودر هسته انبه به افزایش سرعت سوخت و ساز بدن نیز کمک می‌کند.


بهبود کم خون


یافراد مبتلا به کم خونی ممکن است با سطوح پایین هموگلوبین در خون مواجه باشند که وظیفه انتقال اکسیژن را بر عهده دارد. کم خونی در زنان نسبت به مردان شایع‌تر است. از علائم این شرایط می‌توان به رنگ پریدگی پوست، خستگی و سرگیجه اشاره کرد. هسته انبه یکی از بهترین گزینه‌های غذایی برای مقابله با کم خونی است.


بهبود خشکی پوست

اگر با خشکی پوست مواجه هستید می‌توانید از کره هسته انبه برای بهبود این شرایط استفاده کنید. کره هسته انبه برای بهبود خشکی پوست، به ویژه در بخش‌های حساسی مانند پوست اطراف چشم ها، گونه‌ها و بخش‌های دیگر موثر عمل می‌کند.

همچنین، کره هسته انبه یک مرطوب کننده طبیعی برای پوست لب‌ها محسوب می‌شود. شما می‌توانید این محصول را به عنوان یک بالم پیش از خواب روی لب‌های خشک و کم آب خود بمالید. کره هسته انبه با احیای سلول‌های پوست، افزایش رطوبت و از بین بردن سلول‌های مرده پوست به بهبود شرایط آن کمک می‌کند. همچنین، کره هسته انبه به تسریع روند بهبودی پوست کمک می‌کند.


کلسترول


مصرف پودر هسته انبه می‌تواند به تقویت گردش خون کمک کند. این می‌تواند به کاهش سطوح کلسترول بد (LDL) در بدن کمک کند. همچنین، پودر هسته انبه به تنظیم سطوح قند خون در بدن کمک می‌کند. این یکی از بهترین و مهم‌ترین فواید هسته انبه است.


موارد استفاده سنتی و فواید دیگر هسته انبه


کره هسته انبه برای درمان اسهال، دایسنتری و معده درد استفاده می‌شود.

مصرف پودر هسته انبه می‌تواند به کنترل خونریزی بیش از حد و ترشحات سفید رنگ از واژن هنگام قاعدگی کمک کند.

کره هسته انبه همراه با یک قاشق عسل به عنوان درمانی خانگی برای بواسیر استفاده می‌شود.

از کره هسته انبه برای مراقبت از مو و پوست استفاده می‌شود.

کره هسته انبه در محصولات تجاری نرم کننده مو، کرم‌های صورت، صابون‌ها و لوسیون‌ها نیز استفاده می‌شود.
پودر هسته انبه به عنوان خمیردندان برای تقویت لثه‌ها و کمک به درمان مشکلات دندان، بوی بد دهان، و چرک دندان استفاده می‌شود.

هسته انبه به واسطه خواص جمع کننده خود به عنوان گزینه برای درمان اسهال مزمن استفاده می‌شود.
گفته شده است که میوه نارس انبه در درمان التهاب چشم و جوش‌ها و هسته آن در درمان آسم کاربرد دارد.
هسته انبه حاوی اسید گالیک زیاد است که در درمان خونریزی ناشی از بواسیر و خونریزی شدید در زمان قاعدگی موثر عمل می‌کند.

ترکیب پودر هسته انبه با باترمیلک و مصرف دو بار در روز آن به تسکین بواسیر و دیگر اختلالات این چنینی کمک می‌کند. مصرف ترکیب پودر هسته انبه با آب نیز می‌تواند به بهبود خونریزی شدید در زمان قاعدگی کمک کند.
مصرف متعادل هسته انبه می‌تواند به کاهش خطر مشکلات مرتبط با قلب و پرفشاری خون کمک کند.


چگونه استفاده کنیم


پودر هسته انبه به بهبود عطر و طعم بسیاری از غذاها، به ویژه میان وعده‌ها کمک می‌کند. شما می‌توانید این پودر را به دستورالعمل‌های غذایی مختلف اضافه کنید.

برای تهیه کره هسته انبه نیز می‌توانید چند هسته میوه رسیده انبه را جمع کرده و در محلی گرم و خشک نگهداری کنید تا به طور کامل خشک شوند. زمانی که پوسته بیرونی هسته خشک و بخش داخلی آن پوچ و شکننده شد می‌توانید مغز درون هسته را خارج کنید و در یک ظرف بریزید. مغز‌های خشک شده هسته انبه را پودر کرده و با مقداری آب مخلوط کنید. آب را کم کم اضافه کنید تا یک خمیر شکل بگیرد. به این خمیر کره هسته انبه گفته می‌شود.

منبع:”هلث بنفیتس تایمز”
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

واریز مرحله سوم سود سهام عدالت سال ۱۴۰۱ به زودی

قیمت دلار در انتظار اخبار آتش‌بس و توافق

مرگ سالانه ۷ میلیون نفر به‌دلیل آلودگی هوا در کشور ۷۲ ملت/فهرست آلوده‌ترین کشور‌های جهان در سال ۲۰۲۴

فیلم/ رونمایی از گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ

ضد و نقیض گویی درباره اجرای قانون حجاب؛ تعلیق ابلاغ قانون عفاف تا نیمه آذر به روایت معاون حقوقی دولت

صعود سخت در انتظار استقلال و پرسپولیس

دستگیری قاتل سریالی زنان با قرص برنج در مشهد

دلار آمریکا ضعیف شد

مشکل صنعت خودرو سازی ایران چیست؟

علت توقف کاهش قیمت دلار در کانال ۶۸ هزار تومان چه بود؟

زخم بالکان بر گونه کیانوش رستمی

آغاز واریز علی الحساب ۱۰،۰۰۰،۰۰۰ میلیون تومانی به حساب بازنشستگان

بازار طلا و سکه در سردرگمی

۶ منطقه پایتخت در معرض خطر فرونشست زمین

عکس/ تغییر عجیب «سوگند» سریال لحظه گرگ و میش بعد ۶ سال

واردات تاثیری بر قیمت گوشت قرمز در بازار نداشت

در حال حاضر خاموشی‌ها اعمال نمی‌شود

قیمت روغن خوراکی امروز + جدول

امید عالیشاه کاپیتان پرسپولیس ضربه مغزی شد؟

ماجرای ضرب و شتم یک شهروند در راسک چه بود؟

قیمت روز لپ تاپ لنوو LENOVO

قیمت مزدا ۳، بسترن و کاپرا گروه بهمن + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

هیاهوی پلتفرم‌ها برای بلک فرایدی و جیب خالی مردم/ تخفیفات کذایی جمعه سیاه به اوج خود رسید/ مراقب اجناس بنجل باشید!

وضعیت آلودگی هوای تهران در ۶ آذر۱۴۰۳

عکس/ الیکا عبدالرزاقی با لباس کردی در جشنواره

اینفوگرافی/ مخالفان و موافقان فیلترینگ را بشناسید

وضعیت هواشناسی امروز

جهش بورس با پابند

پیش بینی بورس امروز سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

معجزه‌ای برای پیش‌گیری از پیری

اینفوگرافی/ چرا شام را باید پیش از ساعت ۹ شب بخوریم؟

اثرات غذا‌های چرب را با این خوراکی‌ها از بین ببرید

اگر هر روز آب پرتقال بخورید، چه می‌شود؟

فیلم/ گاریدو: همه فکر کردیم بازی را بردیم

عالیشاه راهی بیمارستان شد

حسینی: متاسفانه گل را حفظ نمی‌کنیم و بی‌هوا حمله می‌کنیم

عکس/ تصویری از فرح، محمدرضا پهلوی و فرزندانش در سال ۱۳۵۲

عکس/ تماشاگر ویژه بازی استقلال - پاختاکور چه کسی بود؟