تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۹

تاریخ عرضه میت 40 هواوی احتمالا به ۲۰۲۱ موکول می‌شود

ایوان بلس با انتشار توییتی نوشت عرضه‌ی هواوی میت ۴۰ احتمالا به‌ سال ۲۰۲۱ موکول خواهد شد. دلیل تأخیر چیست؟ هواوی برای تمرکز بر بازار چین یا تحریم‌های آمریکا چه تدابیری خواهد اندیشید؟
میت 40 هواوی
اقتصاد۲۴ -  در سال‌های اخیر، هواوی همواره رویکردی ثابت برای عرضه‌ی گوشی‌های هوشمند پرچم‌دار در پیش گرفته است. این شرکت همچون سامسونگ در طول سال، دو مدل گوشی پرچم‌دار معرفی می‌کند که در بین معرفی آن‌ها، بازه‌ی زمانی ۶ ماهه وجود دارد. درصورتی‌که چینی‌ها به سنت‌های خود پایبند بمانند، احتمالا گوشی‌های سری میت ۴۰ به‌زودی به‌عنوان دومین مدل از گوشی‌های پرچم‌دار هواوی در سال ۲۰۲۰ معرفی خواهند شد.

تحریم‌های ایالات متحده‌ی آمریکا هواوی را به‌شدت زیر فشار قرار داده و روی فعالیت‌های بازوی تجاری این شرکت در صنعت موبایل آثار منفی محسوسی گذاشته است. در جدیدترین شایعه‌ی تأییدنشده، به تأخیر در عرضه‌ی میت ۴۰ اشاره می‌شود. اگر شایعه‌ی جدید حقیقت داشته باشد، علاقه‌مندان به میت ۴۰ درمقایسه‌با نسل‌های قبل باید مدت بیشتری منتظر بمانند.
بیشتر بخوانید:اپل تعداد زیادی نمایشگر تاشدنی سامسونگ سفارش داده است
روز گذشته، یکی از افشاگران خوش‌نام صنعت موبایل با نام ایوان بلس توییت جدیدی منتشر و به تاریخ عرضه‌ی هواوی میت ۴۰ اشاره کرد. براساس ادعای این افشاگر، عرضه‌ی جدیدترین مدل از گوشی‌های پرچم‌دار هواوی تا سال آینده‌ی میلادی به‌تعویق می‌افتد. بلس در گفت‌و‌گو با یکی از تحلیلگران صنعت نمایشگر با نام راس یانگ گفت اطلاعاتی که به‌دست آورده، احتمالا صرفا به عرضه‌ی میت ۴۰ ازطریق خرده‌فروشی‌ها مربوط می‌شود، نه معرفی رسمی محصول. ظاهرا هواوی همچنان روی برنامه‌های اولیه‌ی خود برای معرفی میت ۴۰ در اکتبر ۲۰۲۰ (مهر و آبان ۱۳۹۹) مصرّ است. این در حالی است که گوشی هواوی میت ۳۰ یک ماه زودتر معرفی شده بود.

نماینده‌ی هواوی به رسانه‌ی Android Authority گفت که قصد ندارد درباره‌ی شایعه‌ها نظر دهد. این نماینده اعلام کرد برنامه‌های فروش هواوی به‌صورت محلی با کشورهای جداگانه تدوین شده است. درواقع، هواوی با کشورهای مختلف وارد مذاکره شده تا زمان عرضه‌ی میت ۴۰ را در بازار آن‌‌ها تعیین کند. نماینده‌ی هواوی گفت اگر محصولی در بازاری‌ خاص دیرتر از بازارهای دیگر عرضه شود، اتفاقی نامعمول نخواهد بود. حرف‌های این نماینده به‌طور غیرمستقیم نشان می‌دهد ادعای ایوان بلس صحیح است؛ بااین‌حال، نمی‌توان با اطمینان دراین‌باره سخن گفت.

درحال‌حاضر، دقیقا نمی‌دانیم که تأخیر در عرضه‌ی میت ۴۰ به‌ بازارهای بین‌المللی منحصراست یا بازار چین را هم شامل می‌شود. گوشی‌های سری میت ۳۰ تقریبا پنج ماه پس از معرفی اولیه، به بازار بریتانیا راه پیدا کردند؛ به‌همین‌دلیل، یکی از احتمالات این است که هواوی بخواهد با عرضه‌ی دیرهنگام میت ۴۰ به بازارهای جهانی، توجه ویژه‌تری به بازار چین نشان دهد. چین بازار بسیار بزرگی برای گوشی‌های هوشمند دارد و به بقای هواوی کمک شایانی کرده است.

گوشی‌های هواوی به‌دلیل نداشتن خدمات موبایلی گوگل موسوم ‌به GMS، در خارج از مرزهای چین با استقبال مناسبی روبه‌رو نمی‌شوند. بااین‌حال، کاربران چینی اهمیت چندانی به این موضوع نمی‌دهند و بدون مشکل از HMS (خدمات موبایلی هواوی) استفاده می‌کنند که فروشگاه آنلاین اپ‌گالری را با پلی‌استور جایگزین می‌کند. هواوی روی بازار چین بسیار مسلط و طبیعی است که بیشترین توجه خود را به این بازار نشان دهد؛ بنابراین، احتمال اول استراتژی خود هواوی برای عرضه‌ی محصول است.

احتمال دومی که می‌توان مطرح کرد، مستقیما به تحریم‌های آمریکا مربوط می‌شود. تحریم‌هایی که آمریکا از سال گذشته‌ی میلادی علیه هواوی وضع کرده با گذشت زمان سخت‌تر می‌شود و این شرکت را بیش‌ازپیش زیر فشار می‌‌گذارد. چند ماه پیش، گزارش‌‌هایی منتشر شدند که به‌صورت غیرمستقیم اعلام می‌کردند هواوی ممکن است عرضه‌ی نسل بعد پرچم‌داران سری میت را به‌دلیل مشکلات پیش‌آمده برای زنجیره‌ی تأمین به‌دلیل تحریم‌های آمریکا دو ماه به‌تأخیر بیندازد. گفتنی است در هفته‌ی جاری، تحریم‌هایی که ایالات متحده علیه هواوی و شرکت‌های وابسته به آن اعمال کرده، سرسختانه‌تر خواهد شد.

در همین هفته، شرکت TSMC رسما تمامی ارتباطات خود را با هواوی قطع می‌کند. نبود TSMC بدین‌معنی است که هواوی توان تولید تراشه‌های پرچم‌دار سری کرین را از دست خواهد داد. همچنین، گفته می‌شود سامسونگ و ال‌جی در پی توقف فروش نمایشگر پیشرفته به هواوی هستند و سامسونگ و SK Hynix نیز فروش تراشه‌ی حافظه به هواوی را متوقف خواهند کرد.

به‌دلیل همین مشکلات، برخی گزارش‌ها می‌گویند هواوی پیش‌بینی کرده بتواند در سال ۲۰۲۱ صرفا ۵۰ میلیون واحد گوشی هوشمند بفروشد که تقریبا ۷۵ درصد کمتر از تعداد گوشی‌های عرضه‌شده در سال ۲۰۲۰ است. قطعا این موضوع نیز می‌تواند بر عرضه‌ی بین‌المللی هواوی میت ۴۰ اثر منفی بگذارد. 

با‌ وجود تمامی اتفاق‌های منفی که برای هواوی رخ داده، هواوی میت ۴۰ می‌تواند حداقل روی کاغذ در قامت گوشی پرچم‌دار و باکیفیتی ظاهر شود. گزارش‌‌های پیشین می‌گویند هواوی میت ۴۰ به آخرین تراشه‌ی پرچم‌دار از نسل کرین و صفحه‌نمایش ۶٫۷ اینچی با حفره‌ی بیضی‌شکل و مجموعه‌دوربین چهارگانه در پنل پشتی با دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی مجهز خواهد بود.
منبع: زومیت
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

ثبات در بازار طلا و سکه؛ آرامش قبل از طوفان یا تداوم تثبیت قیمت‌ها؟

کیفیت آب و هوای تهران در آخرین روز دی ماه

خرید و فروش خودرو یخ زد + جدول

مصادره ساختمان شرکت ملی نفت ایران برای پرونده کرسنت

حسین شریعتمداری تغییر فاز داد

پرداخت معوقات بازنشستگان کارگری در بلاتکلیفی

ازازیل با دو معنای متفاوت در عربی و گیلکی/ معنای واژه ازازیل چیست؟

مبلغ عیدی بازنشستگان اعلام شد؟

بنای ۹۰۰ ساله بقعه درویش در حال فروریختن + عکس

واریز یارانه نقدی ۱.۲۰۰.۰۰۰ تومان به حساب این دهک‌ها

مسیر متناقض قیمت دلار در بازار رسمی و غیررسمی

عکس/ در کانال ایتا حمید رسایی چه خبر است؟

افشای منابع مالی مدرسه احمدی نژاد با نام مدیریت ایرانی/ تکرار مدل تشکیلات مصباح و جبهه پایداری در پارادایم ذهنی احمدی نژاد

عکس/ اطلاعیه تشییع قاضی رازینی از تهران به شهر قم

توضیحات وزیر ارتباطات درباره رفع فیلتر پلتفرم‌ها

عکس/ تیک‌تاک در آمریکا از دسترس خارج شد

پیوستن به FATF درخواست مهم مسکو از تهران؛ ایران به گروه ویژه اقدام مالی پیوسته و در توافق جامع قید شود

عکس/ آقای قاضی؛ رونمایی از دیوارنگاره جدید میدان ولیعصر

ترامپ در چالش خاورمیانه‌‏ای متفاوت

بررسی رسانه‌های جهان درباره سفر پزشکیان به روسیه

فرونشست در کمین میراث تاریخی ایران/ ۲۷ سایت از ۶۳ سایت میراث جهانی ایران در مناطق پرخطر فرونشست

چالش‌های مالی ناترازی‌های برق

ترور در دیوان؛ بازخوانی جزییات عملیات تروریستی که منجر به شهادت ۲ قاضی در محل کارشان شد

قیمت All-in-One اپل

صرافی XT: لیستینگ سریع و رشد استراتژیک – راز موفقیت یک پلتفرم پیشرو

قیمت ماهی امروز + جدول

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ امروز

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

زیان ۴ میلیارد دلاری ناترازی انرژی به فولادی‌ها/ دولت زمین‌های کویری را برای تولید برق ۱۷ میلیارد به صنایع می‌فروشد!

وضعیت هواشناسی امروز

وضعیت آلودگی هوای تهران در ۳۰ دی ۱۴۰۳

پیش بینی بورس امروز یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

رژیم کم‌ سدیم چیست؟

فواید زود شام خوردن

عوارض نوشیدن قهوه با شکم خالی

چگونه خوب عمر کنیم؟

آیا جهانی شدن ادامه خواهد داشت یا متوقف می شود؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه پس از تحلیف ترامپ/ بازار منفجر می شود یا اثراتش پیشخور شده است؟