اقتصاد۲۴ - در بسیاری از مواقع درباره عوارض مصرف این خوراکیها اطلاعات چندانی نداریم، اما با شناخت عوارض آنها و کنار گذاشتن عادتهای اشتباه ما میتوانیم سلامت خود و اطرافیانمان را حفظ کرده و از طول عمر بیشتری برخوردار شویم.
کافئین موجود در این دسته از نوشیدنیها هرچند سبب افزایش سطح انرژی و هوشیاری فرد در مدت زمان بیدار ماندن میشود، اما به دلیل ایجاد تغییرات در کارکرد و میزان ضربان قلب، امکان بروز سکته قلبی در افراد به شدت افزایش مییابد، پس بهتر است به جای مصرف این نوع از نوشیدنیها برای بیدار ماندن با یک برنامه ریزی دقیق به انجام فعالیت و کارهایتان بپردازید.
کودکان علاقه زیادی برای مصرف تنقلات مضر از قبیل پفک دارند که نه تنها باعث ایجاد اختلال در رشد آنها میشود بلکه سلامت جسمی آنها را نیز به خطر میاندازد. استفاده مکرر چیپس و پفک به دلیل وجود مقدار زیادی روغن و قرار گرفتن در معرض حرارت بسیار زیاد و دیگر مواد مضر سبب میشود تا افراد در اثر مصرف زیاد این نوع از خوراکیها به بیماریهای قلبی و فشارخون مبتلا شوند.
غذاهای فست فودی که معمولاً در دسته غذاهای چرب هستند در تهیه آنها چربیهای ترانس و اشباع شده زیادی به کار میرود. استفاده از این غذاها باعث بروز انواع بیماریها از قبیل بیماری کبد چرب، سکته قلبی و مغزی میشود. غذاهای چرب معمولاً دیر هضم بوده و همین امر سبب بروز بیماریهای گوارشی در افراد میشود.
بیشتر بخوانید: با این میوه به جنگ کرونا بروید
چاقی، دیابت، بیماریهای کبدی از جمله اختلالات و بیماریهایی است که از مصرف بیش از حد شیرینی جات برای فرد ایجاد میشود. علاوه بر این زیاده روی در مصرف انواع شیرینی سبب میشود تا دندان و پوست افراد که یکی از هزاران مولفههای زیبایی است، از بین برود.