تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹

جهانگیری: اصحاب فرهنگ و هنر در ایران مظلوم هستند

جلسه دیدار اعضای شورای عالی خانه هنرمندان ایران و مدیران خانه‌های سینما و تئاتر با معاون اول رییس جمهور عصر سه شنبه برگزار شد.

اصحاب فرهنگ و هنر در ایران

اقتصاد۲۴ - اسحاق جهانگیری در این جلسه با بیان اینکه اصحاب فرهنگ و هنر سرمایه‌هایی بزرگ برای کشور هستند و می‌توانند عامل همبستگی، انسجام و امید به آینده باشند گفت: درگذشت استاد شجریان و حضور پرشمار مردم در مراسم تشییع و خاکسپاری این استاد بزرگ نشان داد که هنرمندان بزرگ، سرمایه‌هایی نمادین برای کشور هستند.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه اصحاب فرهنگ و هنر در ایران مظلوم هستند، بر ضرورت توجه هر چه بیشتر به این قشر فرهیخته تأکید کرد و گفت: دولت در حد توان دغدغه‌ها و نگرانی‌های اصحاب فرهنگ و هنر را مرتفع خواهد کرد.

جهانگیری ادامه داد: فعالان عرصه فرهنگ، هنر و رسانه در کشور مجموعه‌ای چند ده هزار نفری هستند که در استان‌های مختلف در حال خدمت هستند و به جز تعدادی اندک از این عزیزان که از تمکن مالی خوبی برخوردارند، اکثریت این قشر فرهیخته بویژه در ایام شیوع کرونا با مشکلات اقتصادی و معیشتی مواجه شده اند و با حداقل امکانات زندگی می‌کنند.

جهانگیری با یادآوری اینکه بخش خدمات در دوره کرونا بیشترین آسیب‌ها را متحمل شده است افزود: متاسفانه در حوزه گردشگری و فرهنگ و هنر شاهد مشکلات بیشتری نسبت به سایر بخش‌ها بوده ایم و شاهد ریزش تعداد قابل توجهی از نیروی کار در این بخش‌ها هستیم.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به شرایط سخت و خطیر پیش روی دولت تصریح کرد: دولت با محدودیت‌های فراوانی در بخش بودجه روبرو است؛ اما تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا اجازه ندهد که یأس و ناامیدی بر جامعه مستولی شود.

جهانگیری همچنین با قدردانی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بخاطر پیگیری مصوبات جلسه گذشته و اجرایی شدن برنامه‌های حمایت از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه در برابر آسیب‌های کرونا، گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با وجود محدودیت ها، اقدامات خوبی در راستای تدوین و اجرای بسته حمایتی شامل پرداخت ۳ ماه حق بیمه اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه و اعطای تسهیلات ارزان قیمت به آن‌ها انجام داده است.

در این جلسه عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز گزارشی از وضعیت اجرایی شدن «تصمیمات جلسه اردیبهشت ماه معاون اول رییس جمهور که با هدف حمایت از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه در برابر آسیب‌های کرونا برگزار شده بود» ارائه کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین از اجرایی شدن و پرداخت سه ماه حق بیمه سهم اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه توسط دولت به میزان ۳۵ میلیارد تومان خبر داد و گفت: پرداخت تسهیلات کمک معیشتی ایام کرونا به میزان ۱۲۰ میلیارد تومان برای اصحاب فرهنگ و هنر عضو صندوق اعتباری هنر (۷۵ هزار عضو) نهایتاً تا هفته آتی اجرایی خواهد شد.

بر اساس گزارش وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، تأمین ۲۲۰ میلیارد تومان جهت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت اشتغال به اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه از طریق صندوق کارآفرینی امید از دیگر برنامه‌های در دست اقدام است ضمن آنکه پرداخت ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت رونق تولید با عاملیت صندوق کارآفرینی امید نیز در آستانه اجرا قرار دارد.

عباس صالحی گزارشی نیز از اقدامات و برنامه‌های جدید حمایتی ارائه کرد و گفت: تدارک و ارائه بسته دوم حمایتی برای اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه جهت حمایت از آسیب‌های ناشی از کرونا با رویکرد رونق تولید در دستور کار قرار دارد که از طریق سامانه «کارا» به انجام خواهد رسید.

در این جلسه که شهردار تهران و نمایندگان انجمن‌های صنفی هنر نیز حضور داشتند، مشکلات و دغدغه‌های جامعه فرهنگ و هنر مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد مشکلات و مسایل جاری انجمن‌های صنفی هنر و خانه هنرمندان ایران با تخصیص منابع از سوی شهرداری تهران و با هماهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مرتفع شود.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ ژست عجیب شیدا یوسفی با فرش ایرانی

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

عکس/ تیپ کژوال لیندا کیانی با کیف و گوشواره یاقوتی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

اعتراف اسکارلت جوهانسن

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟

فیلم/ تمرین شنای سوئدی امام جماعت با نمازگزاران در مسجد