تاریخ انتشار: ۱۶:۵۷ - ۱۹ آبان ۱۳۹۹
مرتضی بانک خبر داد:

۸۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری داخلی و ۲۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

مشاور رییس جمهور و دبیر شورای مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی گفت: طی سال‌های گذشته حدود ۸۳ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری داخلی و ۲۵ میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی انجام گرفته است.

۸۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری داخلی و ۲۵ میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

اقتصاد۲۴ - مرتضی بانک درباره عملکرد مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، گفت: هرچند نقص‌هایی در این مناطق وجود دارد که باید رفع شود، اما طی ۷ سال گذشته حدود ۱۳۵ میلیارد دلار صادرات از مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به خارج از کشور انجام گرفته از سوی دیگر حدود ۳۹ میلیارد دلار تولیدات این مناطق به داخل کشور وارد شده است و با توجه به واردات، حدود ۴۵ میلیارد دلار تراز مثبت ارزشمندی ایجاد شده است.

۱۹۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

او با بیان اینکه حدود ۵۴۰ واحد نوآور و دانش بنیان در مناطق آزاد و ویژه تشکیل شده، افزود: علیرغم اینکه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کمتر از ۰.۴ درصد از خاک کشور را تشکیل داده و ۱.۲ درصد از جمعیت کشور را داراست، حدود ۵۱۰ هزار نفر اشتغال در این مناطق ایجاد شده و به جز واحد‌های خدماتی حدود ۱۹۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در آن دایر شده است.


بیشتر بخوانید: صادرات ۱۳۵ میلیارد دلاری کالا از مناطق آزاد و ویژه اقتصادی/ ایجاد پنجره واحد خدمات الکترونیک یکی از اقدامات ارزنده بود


مشاور رییس جمهور و دبیر شورای مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی با بیان اینکه براساس شاخص‌ها، بیکاری در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از متوسط کشور کمتر است، اضافه کرد: طی سال‌های گذشته حدود ۸۳ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری داخلی و حدود ۲۵ میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی انجام گرفته است.

صادرات سالانه ۱۹ میلیارد دلار از مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

مرتضی بانک افزود: متوسط صادرات سالانه کشور ۴۰ میلیارد دلار است که از این رقم ۱۹ میلیارد دلار آن سهم مناطق آزاد و ویژه اقتصادی است.

منبع: خانه ملت
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار