اقتصاد۲۴ - این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص گرمابههای عمومی و نحوه نگهداری آن نیز گفت: همه مکانهای عمومی در صورت رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی باعث گردش افزایش انتقال بیماری کرونا خواهد شد و گرمابههای عمومی نیز از این امر مستثنی نبوده و پس از هر بار استفاده باید ضد عفونی شود.
بیشتر بخوانید: نکات تغذیهای برای قبل و بعد از ابتلا به کرونا
دکتر مردانی اظهار داشت: البته در این مورد جای نگرانی نیست و حتی اگر فردی به ویروس کرونا مبتلا باشد و از حمام عمومی استفاده کند میشود پس از شست وشوی حمام آن مکان را با آب وایتکس رقیق شده ضد عفونی کرد.
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین در خصوص خشکشوییها گفت: مسئولان خشکشوییها علاوه بر رعایت پروتکلهای بهداشتی برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا از طریق شست وشوی لباسها باید از ماده هیپوکلریت استفاده کنند، زیرا این ماده شیمیایی موجب از بین رفتن این ویروس میشود.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص این شایعه که استفاده مکرر از الکل برای ضد عفونی کردن دستها تاثیر خود را از دست میدهد، افزود: در صورت دسترسی نداشتن به آب و صابون، استفاده از الکل بالای ۷۰ درصد برای ضد عفونی دستها علاوه بر اینکه مورد تاکید پزشکان است بلکه یکی از مناسبترین راهها برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا به انسان به شمار میرود.
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین در مورد ماسکهای مناسب برای جلوگیری از انتقال و آلوده شدن به بیماری کرونا نیز گفت: ماسکهای سه لایه در جلوگیری از انتقال و آلوده شدن به بیماری کرونا در مقایسه با دیگر ماسکها مناسبتر و از وضعیت بهتری برخوردارند، اما در صورت دسترسی نداشتن به اینگونه ماسکها مهم استفاده از هر نوع ماسک است که حداقل تا حدودی بتواند مانع از انتقال این بیماری شود.