اقتصاد۲۴ - ابراهیم حسن نژاد گفت:کانونهای آلوده آنفولانزا درسنوات اخیر بسیار اتفاق افتاد، همچنین سرمازدگیهای جبههای که بخشهای زیادی از باغات کشور را تحت تاثیر خود قرارداد.
قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی، با اشاره به مهمترین عوامل خسارت زا دربخش زراعت، اظهار کرد: خشکسالی، سرمازدگی، یخبندان و سیل بیشترین آسیب را به عنوان ریسکهای فاجعه بار به زراعت وارد میکند.
حسن نژادخاطر نشان کرد که در برخی از محصولات خاص همانند خرما خشکیدگی و بارانهای بی موقع آسیبهای زیادی به محصول وارد میکند.
وی، خشکسالی را مهمترین ریسک دربخش منابع طبیعی برشمرد وگفت: در بخش دام، موضوعات مربوط به بیماریهای واگیردار قرنطینهای و بیماریهای دیگری از جمله بیماری تب برفکی از جمله مهمترین ریسکها است.
قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی، مهمترین ریسکهای مربوط به بخش طیور را بیماریهای نوظهور مانند آنفولانزا که با سویههای مختلف به شکل دورهای در کشور بروز میکند نام برد و افزود:در بخش آبزیان موضوعات مربوط به آلودگی آب و سیل از جمله خسارتهایی است که در این سالها این بخش با آن مواجه بوده است.
حسن نژاد، درخصوص حوزههای فعالیت و محصولات تحت پوشش صندوق اینگونه توضیح داد: در بخش زراعت بیش از ۴۲ محصول و دربخش باغبانی ۴۶ محصول باغی تحت پوشش بیمه است.
وی ادامه داد: در بخش دام ۱۷ محصول دامی و دربخش طیور هم ۱۰ محصول، در ارتباط با منابع طبیعی ۱۰ محصول بیمه ای، تنه درختان ۲۴ محصول و در آبزیان ۱۱ محصول تحت پوشش بیمهای است.
قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی اذعان داشت که بیمه عوامل تولید، از موضوعاتی است که با اصلاحی که در قانون ایجاد شده توسط صندوق انجام میشود.
حسن نژاد تصریح کرد: سازههای گلخانه ها، قفسهای پرورش ماهی در دریا، ماشینهای کشاورزی و ابنیه و تاسیسات از موارد نوینی هستند که تحت پوشش بیمه است.
منبع: چابک آنلاین