تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۲۵ دی ۱۳۹۹
با حضور ویدئوکنفرانسی رئیس جمهور؛

سه طرح زیربنایی در منطقه ویژه اقتصادی کاوه افتتاح شد

با دستور ویدئو کنفرانسی رئیس جمهور و با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی طرح‌های زیربنایی شرکت شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه افتتاح شد و مورد بهره برداری قرار گرفت.

 منطقه ویژه اقتصادی کاوه

اقتصاد۲۴مدیرعامل شرکت شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه امروز پنجشنبه ۲۵ دیماه در حاشیه بهره برداری از این طرح‌های زیربنایی گفت: نخستین طرح زیربنایی که با دستور رئیس جمهور افتتاح شد، احیا و راه اندازی ایستگاه راه آهن اختصاصی بزرگترین شهر صنعتی کشور بود.

فرهاد هاشمی افزود: در این طرح زیربنایی سکوی بارانداز به مساحت ۲۰ هزار متر مربع، محوطه سازی به مساحت ۴۰ هزار متر مربع و دو انبار سرپوشیده به مساحت ۱۲۰۰۰ مترمربع احداث شده است.


بیشتر بخوانید: ۲۷ پروژه در منطقه آزاد قشم به بهره‌برداری می‌رسد


هاشمی، هزینه اجرای طرح احیا و راه اندازی ایستگاه راه آهن اختصاصی شرکت شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه را هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: با اجرا و بهره برداری از این طرح زیربنایی برای ۶۰ نفر به صورت مستقیم و برای افزون بر ۵۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم فرصت شغلی ایجاد شده است.

وی در ادامه، تامین و خط انتقال آب این مجموعه را دومین طرح زیربنایی اعلام کرد که در این آیین به بهره برداری رسیده است و گفت: در این طرح ظرفیت انتقال آب حدود ۲۵۰ لیتر در ثانیه ایجاد شده است که با احداث خط لوله چدن داکتیل ۵۰۰ میلی متر، احداث و توسعه ایستگاه‌های پمپاژ و مخازن ذخیره آب با ظرفیت ۶۰۰۰ متر مکعب انجام شده است.

مدیر عامل شرکت شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه اعتبار هزینه شده برای افتتاح این طرح را بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد ریال بیان کرد و افزود: در اجرای این طرح برای دو هزار و ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۵۰۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.

هاشمی احداث انبار‌های عمومی را سومین طرح زیربنایی بیان کرد و افزود: انبار‌های عمومی منطقه ویژه اقتصادی کاوه به متراژ ۸۰ هزار متر مربع انبار سرپوشیده و همچنین ۵۰ هزار مترمربع انبار روباز بوده است که با هزینه‌ای بالغ بر هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال به عنوان یکی از بزرگترین مجموعه انبار‌های سرپوشیده در مناطق اقتصادی کشور با ایجاد اشتغالزایی مستقیم برای ۱۰۰ نفر و همچنین ۱۶۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم، احداث شده و مورد بهره برداری قرار گرفت.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار