تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۹
رئیس کل بانک مرکزی در یادداشتی خبر داد:

تمدید مهلت بانک مرکزی به واحد‌های تولیدی/ فرصت امهال بدهی بانکی تا پایان شهریور ۱۴۰۰ تمدید شد

رئیس کل بانک مرکزی نوشت: مهلت استفاده از شرایط ویژه امهال بدهی واحد‌های تولیدی به بانک‌ها تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۰ تمدید شد.

بانک مرکزی

اقتصاد۲۴ - عبدالناصر همتی در صفحه شخصی اینستاگرام خود نوشت: به تقاضای برخی از واحد‌های تولیدی که دارای مطالبات معوق هستند و از آنجا که برخی از واحد‌های تولیدی نتوانسته بودند در فرصت تعیین شده از شرایط ویژه تمدید بدهی خود بهره‌مند بشوند، «شورای پول و اعتبار» در جلسه عصر امروز خود مهلت استفاده از این فرصت امهال بدهی را تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۰ تمدید کرد.


بیشتر بخوانید: خبر مهم همتی برای بازار ارز


براساس مصوبه، بانک‌ها و موسسات اعتباری موظف هستند مطالبات واحد‌های تولیدی که تمام یا بخشی از آن غیرجاری شده است را به درخواست آن‌ها برای یک بار و حداکثر به مدت پنج سال با اخذ ۷.۵ درصد از میزان بدهی و با تنفس شش ماهه امهال کنند.

سازوکار اجرایی این اقدام در چارچوب روش‌های امهال بانک‌ها و موسسات اعتباری است که در شهریور ماه سال گذشته به شبکه بانکی ابلاغ شد و از ابتدای امسال، لازم‌الاجرا شده است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار