اقتصاد۲۴ - فرج طهماسبی دیزج افزود: ساخت و تجهیز مراکز آموزشی، روشنایی معابر، ساخت فضای سبز، ایجاد پارک و کمپ پارک، احداث معابر و آسفالت بلوار اصلی روستاها از جمله تفاهمنامههای منعقد شده برای توسعه متوازن روستاهای جزیره قشم در سال ۱۳۹۹ است.
طهماسبی ادامه داد: ۱۵ هزار متر مربع ساخت پارک خانواده، پنج کیلومتر آسفالت معابر، هفت هزار متر مربع سنگفرش مسیر پیادهروی، سه کیلومتر جدول کشی و سه کیلومتر روشنایی بلوار ورودی در روستاهای قشم از جمله طرحهای اجرا شده به شمار میرود.
بیشتر بخوانید: ۲.۲ هزار مترمربع از اراضی خالصه دولتی در روستای سرریگ قشم رفع تصرف شد
مدیر امور شهری و روستایی قشم تصریح کرد: این طرحها در قالب تفاهمنامه با دهیاریها و پیمانکاران روستایی انجام شده است.
وی افزود: رشد و توسعه عمرانی روستاها و توسعه متوازن در جزیره قشم یکی از اهداف سازمان منطقه آزاد قشم به شمار میرود.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.