تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

خبر خوش معاون وزیر علوم برای دانشجویان

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به خبرهای خوش در حوزه وام دانشجویی گفت: طبق مصوبات جلسه اخیر هیات امنای صندوق رفاه در راستای افزایش وام شهریه دانشجویان دانشگاه‌ها تصمیم گرفتیم میزان وام شهریه دانشجویی در سال آینده در تمامی مقاطع بین ۳۰ تا ۴۰ درصد و بیشتر افزایش یابد.
دکتر مجتبی صدیقی
اقتصاد24 - دکتر مجتبی صدیقی ضمن اعلام این خبر، اظهار کرد: مصوبات اخیر هیأت امنای صندوق رفاه دانشجویان خبرهای خوبی را برای دانشجویان در سال ۹۸ دارد.

وی با اشاره به برگزاری جلسه هیأت امنای صندوق رفاه، افزود: در این هیأت امنا در راستای افزایش وام شهریه دانشجویان دانشگاه‌ها تصمیم گرفتیم میزان وام شهریه دانشجویی در سال آینده در تمامی مقاطع بین ۳۰ تا ۴۰ درصد و بیشتر افزایش یابد. علاوه بر این، وام ضروری دانشجویان از ۶۰۰ هزار تومان به یک میلیون تومان در سال ۹۸ افزایش می‌یابد.

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم اظهار کرد: امیدواریم که بتوانیم با وجود امکانات محدودی که داریم پوشش‌های وام‌های دانشجویی را بیشتر کنیم و درخواست‌های دانشجویان را به بهترین صورت پاسخ دهیم.

صدیقی تصریح کرد: پیش از این در مورد وام شهریه اعتبارات تخصیص داده نمی‌شد اما با هم فکری با مؤسسات بانکی توانستیم در وام شهریه تحرک بیشتری داشته باشیم و این وام در سال آینده رشد بیشتری خواهد داشت.

معاون وزیر علوم در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده هر دانشجویی که در سال ۹۸ وامی اعم از وام ضروری، وام تحصیلی، وام مسکن و سایر وام‌ها را درخواست کند، بتوانیم به بهترین صورت پاسخگو باشیم.

منبع: ایسنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فردین
0
0
يکشنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۷
یک میلیون تومان هم شد وام ضروری آیا مسئولان نظام هم بچه هایشان در ایران درس میخوانند مطمئنا در امریکا و یا اروپا درس میخوانند آن وقت مردم باید بگویند مرگ بر آمریکا آمریکا برای مردم بد است ولی برای مسئولان خوب است چون در آمریکا و اروپا ملک واملاک دارند و دارایی مردم بدبخت و بی تفاوت ایران را غارت کرده ودر آنجا سرمایه گذاری میکنند و به مردم میگویند در ایام نوروز به کشورهای خارجی سفر نکنید
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار