تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۸

پرسپولیس با سید حسین حسینی قرارداد بست؟

نایب رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس گفت:باشگاه تعهداتش را نسبت به او انجام می‌دهد، برانکو یک سال دیگر با ما قرارداد دارد و او هم باید به تعهداتش متعهد باشد.
سید حسین حسینی
اقتصاد24 - مهدی محمدنبی نائب رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس امروز در برنامه تلویزیونی سلام صبح بخیر حاضر شد و به سوالات مجری این برنامه پاسخ داد.

نبی در ابتدای این برنامه درباره حضور برانکو در پرسپولیس گفت: دیروز با او صحبت داشتیم. تا فردا مطالباتش قطعا پرداخت می‌شود. باشگاه تعهداتش را نسبت به او انجام می‌دهد. برانکو یک سال دیگر با ما قرارداد دارد و او هم باید به تعهداتش متعهد باشد. برای پرداخت پول به این مربی هم مشکلی نداریم و به روشی که تا پیش از این برای پرداخت پول داشتیم را این بار هم دنبال می کنیم. ما حتی ۲۰ درصد از قرارداد فصل بعدش را به او پرداخت خواهیم کرد.

وی درباره شایعه حضور برانکو در عربستان و بازتاب آن در رسانه‌های عربستانی افزود: رسانه‌های عربستانی همیشه به دنبال تضعیف ما هستند. برانکو به تعهداتش پایبند خواهد بود.

نبی درباره ادامه همکاری با برانکو تصریح کرد: با توجه به قراردادی که با برانکو داریم یک سال دیگر هم با او خواهیم بود. ما از آقای برانکو قرارداد ۳ ساله خواستیم. باشگاه‌های بزرگ در همه جای دنیا به این شکل کار می‌کنند. به دلیل فشردگی مسابقات آقای برانکو هم با توجه به کمبود وقتی که وجود داشت این نظر را داد که بعد از بازگشت از مرخصی برنامه اش را بدهد و قرار است بعد از بازگشت به ایران در این خصوص با یکدیگر صحبت کنیم.

وی در پاسخ به سوال مجری برنامه مبنی بر اینکه برانکو به جز مطالبات مالی دغدغه‌هایی مثل دخالت در کارش دارد هم گفت: او نگرانی درباره دخالت ها ندارد و اساسا چنین موضوعی هم وجود ندارد. باشگاه همیشه بهترین شرایط را برای او فراهم کرد. ما حتی برای سفر به ازبکستان پرواز چارتر گرفتیم و تیم را از فرودگاه مهرآباد راهی تاشکند کردیم تا پشتیبانی خوبی از تیم صورت بگیرد.

نایب رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه شاید یک درصد برانکو به ایران برنگردد ادامه داد: با توجه به گزارش آقای عرب به عنوان مدیرعامل باشگاه، حضور برانکو در پرسپولیس با توجه به تعهدات طرفین قطعی است. او هم باید تعهداتش را انجام دهد و به همین دلیل پرداختن به این مسائل اصلا خوب نیست.

نبی درباره دریافت مطالبات پرسپولیس از فیفا تصریح کرد: ما از فیفا مطالباتی داریم که مکاتبات ما در این باره به ماه چهارم رسیده است. از آنجایی که نمی‌توانیم به عنوان باشگاه به صورت مستقیم با فیفا مکاتبه کنیم به همین دلیل با فیفا مکاتباتی از طریق فدراسیون انجام دادیم. فدراسیون آخرین خبری که به ما در این باره داده این است که بخش مالی فیفا نمی تواند به دلیل مشکلاتی که از آن با خبر هستیم پول را به ما به صورت مستقیم بدهد. فدراسیون فوتبال قرار است راهی برای این موضوع پیدا کند. آقای کاشانی هم روز چهارشنبه دیداری با مسئولان وزارت امور خارجه داشته و امیدواریم با همکاری وزارت امور خارجه از فیفا بتوانیم پول را بگیریم.

وی در خصوص لیست بازیکنان مورد نیاز برانکو هم گفت: قبل از رفتن برانکو و بعد از بازی در اصفهان جلسه‌ای با برانکو داشتیم. او گفت که همه بازیکنان را می خواهد تا استخوان بندی تیم حفظ شود. اگر هم بازیکنی پیشنهاد خارجی داشت جلوی پیشرفت او را نگیریم و اگر کسی از تیم جدا شد با جذب بازیکن، جایگزین خواهیم داشت.

نبی در مورد احتمال جدایی علیرضا بیرانوند از پرسپولیس و رفتن به تیم‌های خارجی اظهار داشت: بیرانوند از مهره های کلیدی باشگاه است و برانکو روی او مثل سایر بازیکنان خیلی حساس است. البته روی همه بازیکنان حساس است. با بیرانوند فعلا جلسه‌ای نداشتیم اما او پیشنهاداتی دارد. آقای برانکو با حضور بازیکنان در خارج از کشور شاید مشکلی نداشته باشد اما برخی از پست‌ها را باید حفظ کرد. درباره بیرانوند باید با برانکو حرف بزنیم. از فوتبال ما مهاجم و هافبک به خارج از کشور ترانسفر شده اند اما چند پست هستند که کمتر ترانسفرشده‌اند، مثل دروازه‌بان و مدافع اما اگر این اتفاق اگر بیفتد بستگی به شرایط بیرانوند و نقطه نظرات برانکو دارد. باید در این باره با آقای برانکو صحبت کنیم.

وی ادامه داد: ما فکر می کنیم که کسی که در پرسپولیس بازی می کند اعدادی که به او تعلق می گیرد با باشگاه های دیگر فرق دارد. به هر حال اینجا پرسپولیس است و ارقامی که بازیکنان می‌گیرند اگر با باشگاه‌های دیگر یکی باشد به نوعی ۳ برابر خواهد بود. بیرانوند رشدش در پرسپولیس بوده و فرد اعتقادی است و تعصب زیادی روی باشگاهش دارد. او پرسپولیس را مثل خانواده‌اش می‌داند و فکر نمی کنم این ارقام او را قلقلک دهد.

نبی درباره مذاکره پرسپولیس با سید حسین حسینی دروازه‌بان تیم استقلال ادامه داد: ما صحبتی با بازیکنان استقلال نداشتیم. چنین موضوعی در دستور کار ما قرار ندارد.

عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در مورد احتمال لژیونر شدن علی علیپور هم افزود: علیپور پیشنهادهایی از بلژیک و اسپانیا دارد. او پیشنهادهایی دارد اما هنوز به جمع بندی نرسیده به کجا برود. ما هم گفتیم تصمیم با اوست. ما مشکلی از این بابت نداریم اما خود او هنوز روی این موضوع به جمع بندی نرسیده است.

وی در خصوص بازیکنان خارجی و مطالباتی که از پرسپولیس هم دارند تصریح کرد: باید اجازه دهید به چند سال قبل باید برگردیم. همواره مدیران باشگاه سعی می کردند مطالبات فصل قبل را بپردازند و این سلسله مراتب حفظ شد. طاهری وارث بدهی های قبل بود که پرداخت کرد. بعد گرشاسبی هم به همین شکل کار کرد و علاوه بر اینکه مطالبات فصول قبل را پرداخت کرد بخشی از پول بازیکنان را داد اما باز هم بخشی از مطالبات فصلی که با آن درگیر هستیم باید ابتدای فصل انجام می شد که این اتفاق نیفتاد. پیش بینی شده بود از پاداش آسیایی مطالبات بازیکنان پرداخت شود اما در هیات مدیره قبلی عددی تصویب شد و این پول به عنوان پاداش بین بازیکنان و سرمربی تیم تقسیم شد. حدود ۳۰ روز پیش بود که ۶۰ درصد قرارداد برانکو و ۷۰ درصد بازیکنان پرداخت شد. به همین دلیل بودیمیر و سایر خارجی بازیکنان طلب دارند اما رقم طلب این بازیکنان آنچه که گفته می‌شود نیست. هر چند که باید بگویم که رقم آنها کوچک نیست.

نبی درباره احتمال شکایت بازیکنان خارجی از پرسپولیس تصریح کرد: بعید است که بازیکنان شکایت کنند چون باشگاه خانواده خودشان است. درست است که بشار و وبودیمیر خارجی هستند و مطالبات برای آنها مهم است اما آنها اهل شکایت نیستند. منابع مالی برای پرداخت مطالبات آنها پیش بینی شده است.

وی درباره حضور بازیکنان سابق پرسپولیس در این تیم افزود: آقای برانکو لیستی به مدیر باشگاه ارائه داده که با توجه به اولویت‌هایی که وجود دارد اقدام می کنیم. درباره لیست بازیکنان اما باید اخلاق حرفه ای را رعایت می کنیم. بعد از بازگشت برانکو به ایران این موضوع را رسانه ای می‌کنیم.

نبی درباره اینکه نام مهدی طارمی در لیست برانکو هست یا نه گفت: البته طارمی در لیست هست. ما البته قصد نداریم نام بازیکنان را رسانه‌ای کنیم. یکی از اشکالاتی که در فصول قبل بوده این بوده که تا نام بازیکنانی اعلام می شود رقمش چند برابر می‌شود.

وی درباره پاداش‌های آسیایی پرسپولیس از لیست قهرمانان آسیا تصریح کرد: گزارشی آقای عرب به عنوان مدیرعامل باشگاه به هیات مدیره داد و در آن اعلام شد که از آن محل پاداش را به بازیکنان و مربیان پرسپولیس پرداخت کرده است.

نایب رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در مورد شایعه استقلالی یا پرسپولیسی بودن وزیر ورزش هم ادامه داد: اصلا وزیر ورزش تا حالا کوچکترین دخالتی در این دو باشگاه نداشته چرا که این دو باشگاه مدیر و هیات مدیره دارند.

نبی در مورد نقش هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در نقل و انتقالات این باشگاه تصریح کرد: درباره نقل و انتقالات باید بگویم که ما در هیات مدیره وظیفه اجرایی نداریم. وظیفه ما نظارتی است. در باشگاه اشخاص مختلفی در این خصوص کار می‌کنند و ما نظارت می‌کنیم.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ لباس زنان در تشریفات دربار پهلوی ۵۰ سال پیش

عکس/ ساعت میلیاردی محمدرضا گلزار خبر ساز شد

عکس/ سرویس و نگهداری لامبورگینی چقدر هزینه دارد؟

عکس/ ایران رتبه پنجم جدیدترین رنکینگ لیگ‌ فوتبال آسیا

عکس/ نمایی دیدنی از حرم امام رضا ۱۳۰ سال پیش و دوره قاجار

اینفوگرافی/ شلوغ‌ترین مسیر‌های مهاجرتی دنیا کجاست؟

عکس/ تئاتر دهقان ۵۴ سال پیش ابتدای خیابان لاله‌زار

عکس/ پرتاب ساعت مچی به سوی رامین رضاییان در دربی ۱۰۵

تصویری قدیمی از فریدون جیرانی

عکس/ خشکبار شاهرضا ۶۰ سال پیش در خیابان شاهرضا سابق و انقلاب فعلی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی هفته آینده واریز می‌شود

اثر تخریبی نوسان ارز بر رشد اقتصادی

فیلم/ هل دادن زلنسکی توسط ترامپ در حین مجادله لفظی

اینفوگرافی/ سفره ماه رمضان ۱۴۰۳ چقدر هزینه دارد؟

فیلم/ مشاجره تند ترامپ و زلنسکی در برابر رسانه‌ها

سرقت جان به خاطر يك مشت ريال؛ ابعاد پيچيده مساله سرقت داروي بيماران در بيمارستان‌های ایران!

بهای نفت جهانی کاهش یافت

طلسم ۲ ماهه بورس شکست؟

سعید قاسمی سخنران نزدیک به سعید جلیلی با ادبیات عجیبش کیست؟

همه مردانِ سعید جلیلی؛ ماموریت پیاده نظام دولت سایه از تاخت و تاز در فضای مجازی تا مجلس

زلنسکی زیر تیغ ترامپ و ونس

مذاکرات ژنو؛ پیشرفت یا ترفند وقت‌کشی؟

مرحله دوم پیش فروش سکه آغاز شد

امسال چگونه پرونده بورس بسته خواهد شد؟

فروش فرش‌های هند و پاکستان به‌نام فرش ایرانی/ کاهش ۹۰ درصدی صادرات فرش ایران

بلوای حضور قاآنی در مشهد و پشت پرده استعلام از رهبری؛ پیشینه رقابت از چنار‌ها تا پاجوش‌ها

۲۰ روز مانده به پایان سال، شورای عالی کار مشغول وقت‌کشی

زلزله در بازار طلا و سکه؛ کف‌شکنی قیمت‌ها آغاز شد؟

افزایش مناقشه ایران و آژانس؛ آیا سایه سنگین مکانیزم ماشه نزدیک‌تر شده است؟

اولین اظهارات ترامپ پس از اخراج زلنسکی از کاخ سفید

خبر خوش وزیر درباره واریز عیدی ۳ میلیون تومانی مددجویان

وزیر خارجه ترامپ: زلنسکی عذرخواهی کند

انتقاد تند حسین شریعتمداری از جلیلی و قالیباف

جزئیات جدید از واریز یارانه نیم میلیون تومانی

هشدار روزنامه اصولگرا به موافقان استیضاح همتی

زلنسکی از ترامپ عذرخواهی نکرد!

همراه اول در مسیر تحول؛ رسالت برند جدید چیست؟

سلاح مخفی اسامه بن لادن؛ سواد اقتصادی/ آنچه سرکرده القاعده درباره اقتصاد درک کرده بود

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

عکس/ تقدیر مدودف از اخراج زلنسکی از کاخ‌سفید

پیش بینی بورس امروز شنبه ۱۱ اسفند۱۴۰۳

وضعیت آلودگی هوای تهران در ۱۱ اسفند ۱۴۰۳

وضعیت هواشناسی امروز

گروهی که در مصرف قهوه باید احتیاط کند

توصیه مهم به این گروه از زنان برای روزه گرفتن

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

این میوه کلسترول بد را کاهش می‌دهد

چه رشته هایی در آینده بازار کار خوبی خواهند داشت؟

پیش بینی قیمت دلار امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳/ ترمز دلار کشیده شد؟

ماه رمضان چه دارد که باید منتظر آن باشیم؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳/ آیا الان زمان مناسبی برای خرید طلا است؟

استیضاح وزیر اقتصاد یعنی التهاب بازار و نوسان شدیدتر قیمت ارز/ برکناری همتی کاری عوام‌فریبانه است