اقتصاد۲۴ - با شیوع گسترده ویروس کرونا و در نتیجه افزایش تقاضا برای الکل به عنوان یک ضد عفونی کننده موثر در کنترل زنجیره انتقال این بیماری، موسسه علوم و صنایع غذایی با شناسایی ظرفیتهای موجود اقدام به تولید این محصول از پسماند کارخانجات صنایع غذایی کرد.
دکتر ابوالفضل پهلوانلو، معاون پژوهشی این موسسه گفت: با توجه به ویژگیهای مواد اولیه به کار رفته در تولید این الکل طبی با خلوص بالا از ارزش افزوده بسیار بالا برای تولید در مقیاس صنعتی برخوردار است.
مجری طرح با بیان اینکه استفاده از تکنولوژیهای نوین همواره در تولید محصولات مختلف مزیت رقابتی ایجاد کرده است، ادامه داد: ما با بهره گیری از تکنولوژیهای نوین به دانش فنی تولید اتانول با قیمت بسیار پایینتر از قیمت تولید کارخانههای در حال فعالیت در ایران دست یافتیم.
بیشتر بخوانید: الکل سازی در ایران؛ ظرفیتی که از آن غفلت شده است
پهلوانلو افزود: در این فرآیند با بهینه سازی خط کامل تولید شامل فرمولاسیون و نوع ماده اولیه (پسماند کارخانجات صنایع غذایی)، باز طراحی راکتورهای تخمیر، بهینه سازی سیستم تخمیر و هوشمندسازی برج تقطیر سیستم تولید الکل بازآفرینی شد.
بر اساس اعلام روابط عمومی مؤسسه علوم و صنایع غذایی، وی با بیان اینکه پساب ناشی از تولید الکل به این روش جهت استفاده در غذای دام کاربرد دارد، گفت: این مجموعه آمادگی کامل دارد کلیه دستاوردها در خصوص استقرار کامل خط تولید و همچنین فرآیندهای کنترل کیفیت محصول نهایی را به واحدهای تولیدی کشور واگذار کند.