اقتصاد۲۴- کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه به مناسبت روز جهانی کارگر با صدور بیانیهای، این روز را گرامی داشته و به بیان مطالبات خود پرداختند.
√در بخشهایی از این بیانیه آمده است:
√امروز یک می (یازده اردیبهشت) روز جهانی کارگر است روزی که میبایست کار تعطیل میبود و کارگران با خیالی آسوده در کنار خانوادههای خود دور هم جمع میشدند و جشن میگرفتند، اما ما سالهاست که با آسودگی بیگانه ایم و امروز باید از دردها و تلاشها و حال و آینده مان بگوئیم و این روز را در وضعیت قرمز کرونا برای سرمایه دارن کار کنیم، اما علیرغم این مشقتها شعار ما "کارگر هفت تپه اتحاد اتحاد" در روز جهانی کارگر یعنی "کارگران جهان اتحاد اتحاد" است.
√اما امروز باید نگاهی به سال گذشته بیاندازیم و کارهایمان را مرور کنیم و ببینیم کجا هستیم و باید به کجا برویم. هفت تپه در سال گذشته اعتصابات و اعتراضات طولانی و قدرتمندی داشت که ماحصل اعتراضات سال گذشته و سالهای قبلتر کشیدن اسدبیگی و یارانش به دادگاه، افشای فساد مدیران و همکاران فاسد، گرفتن حقوقهای معوق و تمدید دفترچههای بیمه بود. سال گذشته تمرکز مبارزه ما بر نفی بخش خصوصی و خلع ید از اسدبیگی بود، اما خواستههای دیگرمان همچون بازگشت به کار همکاران اخراجی و بسیاری مطالبات عرفی هم وجود داشتند که کماکان در راه دستیابی به آنان مبارزه میکنیم، در این میان، اما مسائل و مشکلات با کارفرما و عواملش و توطئههای آنها کم نبود که خوشبختانه کارگران هفت تپه هشیارند و یک به یک توطئهها را خنثی کردند.
√در اعتصاب طولانی تابستان گذشته خلع از مالکان فعلی به مطالبه اصلی کارگران آسیب دیده از خصوصی بازیها در سراسر ایران بدل شد و این نشاندهنده جایگاه کارگران هفت تپه در جامعه کارگری ایران است.
√ما حق خواهی را با تحمل هزینههای فراوان از اخراج و زندان و پروندههای متعدد قضائی پرداخت کردیم با اینحال امروز متحدتریم، امروز روشن تریم و میدانیم چه نمیخواهیم و چه میخواهیم الان در مقطعی هستیم که ماحصل این اعتراض و اتحاد و خون دل خوردنهای ما در حال نتیجه دادن است ما گفتیم بخش خصوصی را بیرون میکنیم و هفت تپه را پس میگیریم و اینک محکمتر از همیشه در روز کارگر اعلام میکنیم که روی این عهد میمانیم و آنرا به سرانجام خواهیم رساند چرا که معتقدیم اسدبیگی و بخش خصوصی بزرگترین مانع تولید و ارتقا کیفیت زندگی کارگران بوده و باید بروند و این خواسته اصلی کارگران است.
√هفت تپه باید به دولت برگردد و با مدیریت و نظارت شورایی کارگران اداره شود.
√اعتراض کارگران فولاد و هپکو و نفت و گاز و پتروشیمی ها، کارگران شهرداری ها، معلمان، بازنشستگان این نور دیدگان ما، پرستاران و کادر درمان که در قلب ما جای دارند و با فداکاری درس شرافت و آزادگی میدهند بیانگر این است که همه جا درد یکی است. علیه خصوصی سازی، علیه شرکتهای پیمانی و قراردادهای موقت ظالمانه، علیه فقر و تبعیض، علیه دستمزدهای چند برابر زیر خط فقر، علیه ایجاد تفرقه و تحریک میان کارگران، هدف این اعتراضات دستیابی به زندکی بهتر و در خور شان مردم عزیز ایران است، درد کارگر درد نان شب است و زندگی بهتر و این روزها درد درمان است و دارو و واکسن.
بیشتر بخوانید: معطلی کارگران نیشکر هفت تپه برای دو رای سرنوشت ساز
√دردها مشترک است و راه هم قطعاً مشترک است. تجربه ما میگوید که ایجاد اتحاد گسترده کارگری ساده نیست، اما عملی است. هرگاه کارگران با خرد جمعی وارد عمل شوند میتوانند به قدرت اتحادشان تکیه کنند و به اهداف خود برسند. ما تاکنون اساسا با اتکا به خرد جمعی و شورائی حرکت کرده ایم چرا که ما کارگریم و منافع واحد داریم و ناچاریم به یکدیگر تکیه کنیم. پس میبایست رمز موفقیت یعنی اتکا به خرد جمعی را تکثیر کنیم و مشکلات را یکی پس از دیگری از سر راه برداریم.
√در این ایام ما کارگران هفت تپه با هموطنانی که گرفتار این بیماری منحوس بوده و یا داغدار عزیزانشان هستند ابراز همدردی میکنیم و به فداکارانی که در این دوران سخت امید جامعه بودند بویژه کادر درمان درود میفرستیم و از صمیم قلب برایشان بهروزی آرزومندیم.
√با کارگران بخشهای مختلف کشور برای تهیه سریع واکسن استاندارد و رایگان و همگانی همصدا هستیم و تامین هزینه زندگی و معیشت مردم و تامین رایگان نیازهای درمانی و بهداشتی را وظیفه دولت و حق همه مردم ایران میدانیم.
√در پایان مجدداً درود میفرستیم به تمامی کارگران ایران و جهان دستشان را به گرمی میفشاریم.
روزتان مبارک زحمتکشان.
منبع: امتداد