تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۱۶ دی ۱۴۰۰
مشاور رییس جمهور در جمع دانشجویان دانشگاه علم و صنعت:

آنچه شهید حاج قاسم سلیمانی را متمایز با بقیه کرد دل سپردگی به ولایت بود

مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی با تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و سالروز شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی، تقارن این دو مناسبت را نشان دهنده ارادت سید شهدای جبهه مقاومت شهید سلیمانی به بانوی دو عالم دانست.

آنچه شهید حاج قاسم سلیمانی را متمایز با بقیه کرد دل سپردگی به ولایت بود

اقتصاد ۲۴- سعید محمد با حضور در دانشگاه علم و صنعت و در جمع دانشجویان این دانشگاه گفت: انقلاب ما انقلاب آرمانی بود و کسانی که هشت سال جنگ تحمیلی را سپری کردند و تلاطم‌های متفاوت را پشت سر گذاشتند بدنبال نام و مادیات نبودند و به خاطر دیدگاه آرمانی و ارزشی این عزیزان و با کمک خداوند توانستند این بحران هارا پشت سر بگذارند.

وی اظهار داشت: آنچه لازم است در این نشست به آن بپردازیم نگاهی گذاراست به چارچوب فکری و شخصیتی شهید سلیمانی. طبق فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله)، شهید سلیمانی به عنوان یک قهرمان ملی و الگو در کشور ما بخصوص برای جوانان مطرح هستند و شاید کمتر کشوری باشد که قهرمانان واقعی ملی در این تراز داشته باشد. باید از این داشته‌ها به شدت مراقبت کنیم و برای شکوفاتر شدن آن تلاش کرده و به عنوان مکتب سلیمانی آن را به جوانان عرضه کنیم. باید تمام جوانب آن را ببینیم، بسنجیم و واکاوی کنیم و آن‌ها را به عنوان الگو، ثبت و ضبط و درس آموخته‌های آن را برای نسل‌های آینده بازگو نماییم.

مشاور رییس جمهور گفت: آنچه شهید سلیمانی را متمایز با بقیه کرد «دل سپردگی به ولایت» بود. وقتی در جامعه متنوع و متکثر نگاه می‌کنیم با همه سلایقی که وجود دارد، همه برای شهید سلیمانی ارزش ویژه‌ای قائل هستند. خیلی از اصولگرا‌ها ایشان را اصولگرا می‌بینند و بسیاری از اصلاح طلبان، اصلاح طلب. عملکرد ایشان به گونه‌ای بود که هیچ گاه تحت تاثیر خط و خطوط و جریانات سیاسی قرا نگرفتند و صرفا در جهت چارچوب فکری مقام معظم رهبری (مدظله) حرکت کردند و این یک نقطه بسیار ارزشمند از خصوصیات شهید قاسم سلیمانی است.

وی دوره خدمت شهید سلیمانی را در نیروی قدس سپاه دوره تحول در کشور برشمرد و افزود: بعد از دوره مدیریت ایشان تحول بسیار شگرفی را شاهد بودیم. فردی که توانست به عنوان یک استراتژیست نظامی در کل دنیا اثرگذار شود، نتیجه آن در دوره رعب و وحشت از وجود نیرو‌های تکفیری در کل دنیا قابل بررسی است. ایشان توانستند با سازماندهی سریع، نسبت به بسیج و بکارگیری همه امکانات نیرو‌های جبهه مقاومت با نیرو‌های تکفیری مقابله کنند.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی، افزود: شهید سلیمانی به مسائل هم نگاه نظامی داشتند و هم نگاه اقتصادی. دیدگاه بلند اقتصادی ایشان به گونه‌ای بود که در اوج درگیری و جنگ قرارداد اقتصادی منعقد می‌کردند و برای بازگرداندن دیون جمهوری اسلامی ایران از هیچ تلاشی فروگذار نکردند.

سعید محمد ادامه داد: باید از این تفکر و ایده درس بگیریم و در دل این تفکر‌ها فرصت‌هایی را خلق کنیم و مسائل کشور را حل و فصل نماییم.

وی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در خصوص دلیل انتخاب ایشان به عنوان عضو هیات امنای دانشگاه علم و صنعت گفت: به نظر بنده هیات امنا بودن به اینکه در کدام دانشگاه تحصیل کرده‌ای بر نمی‌گردد بلکه به رشته تحصیلی و حوزه فعالیت اشخاص مرتبط است. دانشگاه علم و صنعت، چون بحث فنی و مهندسی هست و تجربه کافی در این زمینه باید داشت و اینکه امروز بحث‌های علمی بامسائل صنعتی و اجرایی کشور عجین است، هیات امناء و گردانندگان دانشگاه باید بتوانند ارتباط خوبی با صنعت، پژوهش و دانشگاه برقرار کنند.

مشاور رییس جمهور در خصوص اقدامات صورت گرفته در جهت خنثی سازی و غلبه با تحریم‌ها در دوره مسئولیت شهید سلیمانی در مجموعه سپاه قدس نیز گفت: روحیه‌ای در سیستم اداری کشور در ۸ سال گذشته حاکم بود که مسئولین و کارکنان دولت در چارچوب‌های که تعریف شده بود کار می‌کردند. با این کلیشه‌های متعارف در دوران بحران نمی‌توان اقدامی انجام داد، کشور در حال جنگ اقتصادی است و باید روش‌های مختلفی اتخاذ شود، اگر بخواهیم با همان چارچوب‌ها کشور را اداره کنیم با بحران جدی مواجه خواهیم شد، پس باید بدنبال مسیر‌های جدید بود. در دولت سیزدهم و با روحیه انقلابی که وجود دارد این اتفاق خواهد افتاد.

سعیدمحمد ادامه داد: در این بین سپاه پاسداران با همکاری بخش خصوصی از همه ظرفیت‌ها استفاده کرد، بحث خنثی سازی تحریم‌ها پیگیری شد و در بعضی از بخش ها، سپاه بحث دور زدن تحریم‌ها را پیش گرفت. در بخش خنثی سازی نیز بسیاری از پروژه‌هایی که غیر فعال مانده بود و شرکت‌های خارجی آن‌ها را رها کرده بودند با تکیه بر توان داخلی و به روش بومی سازی به بهره برداری رسیدند.


بیشتر بخوانید: افزایش تعاملات خارجی مناطق آزاد / حضور روز افزون در صحنه‌های بین المللی صادرات و تجارت


وی در خصوص اجرای برنامه تحولی در مناطق آزاد نیز گفت: مناطق آزاد موتور پیشران اقتصاد کشور هستند. در کشور ما متاسفانه مسیر به بیراهه رفته بحث سرمایه گذاری، تولید و صادراتی که باید اتفاق می‌افتاده رقم نخورده است. مناطق آزاد باید به ریل اصلی خود برگردد و این نیازمند اصلاح قوانین و مقررات در این مناطق است. به مناطق آزاد نمی‌توان مثابه سرزمین اصلی نگاه کرد. در سنوات گذشته اتفاقات بدی در مناطق آزاد در حوزه قوانین و مقررات افتاده است، جاذبه این مناطق به معافیت مالیاتی و معافیت گمرکی است، اگر این دو جاذبه از مناطق آزاد گرفته شود هیچ اتفاقی در مناطق آزاد نخواهد افتاد.

دبیرشورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی در پاسخ به سوالی در خصوص دلایل عدم موفقیت پژوهشگران ایرانی در تولید انبوه واکسن داخلی کرونا نیز گفت: خوشبختانه در کشور ما در بحث علمی و دانشی مشکلی وجود ندارد، مشکل اصلی در بخش «تجاری سازی» و «صنعتی» است؛ چراکه همزمان با بحث علمی و پژوهشی می‌بایست تجهیزات مورد نیاز هم نصب شود که بعد از تست‌های حیوانی و انسانی قابلیت تولید انبوه وجود داشته باشد. متاسفانه در این بخش با خلاء مواجه شدیم که مانع اصلی آن تحریم‌ها بود که خرید تجهیزات از کشور‌های دیگر را مختل کرد و بسیار زمانبر بود.

گفتنی است؛ سعید محمد مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی عصر روز (چهارشنبه ۱۵ دی ماه) با حضور در دانشگاه علم و صنعت با دانشجویان این دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

منبع: فرینا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

ماجرای شیوع کرونای چشمی در ایران چیست؟

فیلم/ اعتراف پزشکیان به استفاده از مازوت برای سوخت

فیلم/ فریاد‌های اعتراض کارگردان پیشکسوت و مشهور درباره وضعیت تئاتر

هشدار وزارت خارجه ایران به اروپا درباره استفاده از مکانیسم ماشه

توقف قیمت دلار در محدوده حمایت

عکس/ شکوه قوچ‌های اوریال در پارک ملی گلستان

عکس/ مراسم عروسی معین و همسر دوم اش ۲۴ سال پیش

آیا همکاری نفتی با روسیه به نفع ایران است؟

تجمع اعتراضی برای تاخیر در پرداخت سنوات معلمان بازنشسته

عکس/ واکنش ترامپ به فیلتر تیک‌تاک (TikTok) در آمریکا

عکس/ آتشکده یزد با آتشی ۱۵۰۰ ساله بازمانده از دوران ساسانی

عکس/ زیبایی حیرت انگیز طلوع ماه بر فراز سبلان

عکس/ استوری بامزه همسر بهرام رادان در روز برفی تهران

فیلم/ لحظه آزاد شدن خالده جراره چهره جنجالی اسرای فلسطین

افزایش سقف به‌جای سهمیه خارجی در ایران

شغل علم الهدی قبل از انقلاب چه بود؟

عکس/ سفر مجردی ناصرالدین شاه به جاجرود ۱۳۰ سال پیش

کدام مناطق تهران برای خرید یا رهن و اجاره آپارتمان مناسب‌تر است؟ + جدول

رشد ۳۷ درصدی شاخص کل بورس در دوره جدید

فیلم/ قرائت پیام رهبری در تشییع قضات رازینی و مقیسه

بازار گردشگری در ایران کساد شد

فیلم/ مراسم تشییع قضات علی رازینی و محمد مقیسه

سریال تمام نشدنی خسارت‌های کرسنت؛ تا الان ۹۲۵ میلیون دلار ناقابل! / نتیجه سنگ اندازی‌های سعید جلیلی؛ غرامت از جیب مردم

عکس/ نمره ضعیف مهدی طارمی در اینتر

اینفوگرافی/ فهرستی از بدعهدی روس‌ها با ایران

دستیار ایرانی تیم ملی والیبال لو رفت + عکس

عکس/ شادی حسین کنعانی‌زادگان در تیم زنان پرسپولیس

شیب تند گرانی دارو؛ افزایش ۴۰ درصدی قیمت‌ها

روایت فرزند قاضی مقیسه درباره قاتل پدرش

فیلم/ آیین تشییع قضات شهید آغاز شد

سامانه نیما به تاریخ پیوست

عامل قتل مسلحانه در بم دستگیر شد

کارون زخم‌خورده سدها؛ برنامه ریزی خطرناک ۱۵ طرح برای انتقال آب از سرشاخه‌های کارون

سرگردانی ساکنان روستای شفت روی خاکستر؛ آوارگی ساکنان روستای امامزاده ابراهیم پس از ۲۶۲ روز!

عکس/ شاخص آلودگی هوای تهران امروز ۱ بهمن

سکه راهش را از دلار جدا کرد

عکس/ لحظه آزادی اسرای فلسطینی

رخ به رخ با چهره دوم ترامپ

جزئیات نزاع خونین در یافت‌آباد با دو قطع عضو

بیانیه جدید اتاق ایران در حمایت از تلاش دولت برای حل مشکل FATF

بازگشت طوفانی ترامپ؛ درباره آغاز به کار دونالد ترامپ و فرمان‌های اجرایی جنجالی‌اش پس از تحلیف

امیر تتلو الان کجاست؟!

تورم ماهانه تولید خودرو رتبه اول در بین صنایع

ترامپ عامل نگرانی صنعت خودروسازی جهان شد

بودجه‌های عجیب برای برنامه فرهنگی در بهشت زهرا

صف‌آرایی در برابر دیپلماسی؛ تلاش تندرو‌ها در ایران و آمریکا در مقابل احتمال مذاکره ۲ کشور

کدام بازار بیشترین بازدهی را در سال ۱۴۰۳ داشته است؟

حضور یک ایرانی مشهور در مراسم تحلیف ترامپ+ عکس

بهای نفت جهانی افزایش یافت

قیمت دلار نیما دوباره افزایشی شد