اقتصاد ۲۴- حسن رعیت مردادماه ۹۸ بازداشت شد. او را در باغوحش مرموزش بازداشت کردند که دور تا دورش را حصار کشیده و پوشانده بود و به هیچ شکل امکان دیدن فضای داخل آن میسر نبود؛ باغوحشی خصوصی که صدای غرش و زوزه از آن شنیده میشد و نهایتا صاحب این باغ وحش، سیدحسن میرکاظمی معروف به «حسن رعیت» در حالی بازداشت شد که البته ۱۷ قلاده ببر از چنگ این متهم اقتصادی آزاد شدند.
حسن رعیت را افکار عمومی بیشتر بهدلیل تصاویر منتشر شده از او میشناسند؛ تصاویری که دستکم در یک مورد که بسیار هم بحثانگیز شد، او را با لباس شخصی سوار بر موتورسیکلت و دست به کلت کمری نشان میداد. دستیار بابک زنجانی که در وقایع پس از انتخابات ۸۸ با همان موتورسیکلت و همان اسلحه لابهلای جمع معترضان میتاخت، یک سال و ۸ ماه و ۹ روز پس از بازداشتش در ۲۲ فروردینماه در نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهاماتش حاضر شد. براساس آنچه جعفرزاده، نماینده دادستان در آن جلسه دادگاه که به ریاست قاضی بابایی برگزار شد، گفته سیدحسن میرکاظمی مشهور به رعیت متولد ۱۳۵۱ به مشارکت در اخلال عمده در نظام پولی و ارزی کشور از طریق اخذ مبالغ کلان ارزی و ریالی با تقلب از بانکها معادل ۴۰۰ میلیون دلار و بیش از ۵ هزار میلیارد ریال منجر به اخلال در نظام اقتصادی کشور با وصف سردستگی، مشارکت در کلاهبرداری شبکهای از بانکها به مبلغ مذکور در بند نخست، مشارکت در جلب و استفاده از اسناد مجعول، مشارکت در پولشویی به میزان مبالغ ارزی و ریالی مندرج در اتهامات اول و دوم، مشارکت در پرداخت رشوه به علی دارابینیا مدیرعامل و رییس هیاتمدیره وقت بانک صادرات لرستان به مبلغ ۱۱ میلیارد ریال، محمد حسن کریمی رییس وقت بانک پارسیان کیش به مبلغ ۹۸۰ میلیون ریال، رییس وقت شعبه ۴۰۶۰ بانک صادرات گرگان به تعداد ۳۰ عدد سکه، خانم منصوره عنصری رییس وقت شعبات بهار و سه راه طالقانی بانک ملت به میزان ۵ عدد سکه و ۳۰۰ میلیون ریال وجه نقد، اعمال نفوذ برخلاف حق و مقررات قانونی با سوءاستفاده از روابط خصوصی و قطع و خشکاندن ۲۰۶ اصله درخت متهم شده است. اولین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده حسن رعیت به ارایه توضیحاتی جعفرزاده نماینده دادستان درباره این پرونده گذشت و روز گذشته دومین جلسه دادگاه برگزار شد.
در این جلسه دادگاه موارد دیگری از اتهامات حسن رعیت که به عنوان متهم ردیف اول پرونده با کیفرخواستی ۴۰۰ صفحهای روبروست، ازسوی نماینده دادستان مطرح شد. گفتههایی که گواه آن بود که حسن رعیت، علاوهبر ارتباط با بابک زنجانی، با مرحوم غلامرضا منصوری هم ارتباط داشته است. قاضی جنجالی که ازجمله متهمان پرونده اکبر طبری بود و حالا پرونده درگذشتش در یک کشور اروپایی، از مهمترین و بحثانگیزترین پروندههای قضایی در فضای رسانهای کشور است.
جعفرزاده همچنین در ادامه دومین جلسه رسیدگی به اتهامات حسن رعیت، به ارایه توضیحاتی درباره «ارتباطات رعیت با سیامک صمیمی قائممقام معاونت برنامهریزی وزارت صنایع و معادن وقت جهت انتفاع نامشروع از تسهیلات کلان بانکهای صنعت و معدن و کشاورزی، ارتباط با محمد آریا، پرداخت رشوه به رییس هیاتمدیره بانک صادرات استان گلستان، پرداخت رشوه به رییس شعبه بانک پارسیان کیش، سوءاستفاده از حساب کارمندان خود جهت پولشویی و اخذ حوالههای ارزی دولتی به واسطه شرکتهایی با ذینفع واحد و عدم واردات کالاهای تولیدی پرداخت. بنابر آنچه نماینده دادستان گفته، آسیب به محیط زیست و وصول ۲ فقره شکایت شهرداری منطقه یک تهران در سال ۹۸ از حسن میرکاظمی از دیگر موارد اتهامی منتسب به حسن میرکاظمی به عنوان متهم ردیف اول این پرونده است. حسن رعیت، اما در این پرونده تنها نیست؛ او ۲۱ همدست داشته که بخشی از دومین جلسه دادگاه رسیدگی به این پرونده، به معرفی آن همدستان و توضیحاتی درباره آنان اختصاص داشت. توضیحاتی که نشان میدهد ۲ نفر از افراد خانواده حسن رعیت هم به عنوان متهمان در این پرونده حضور دارند؛ سید روحالله میرکاظمی، برادر حسن رعیت که متهم ردیف چهارم پرونده است و منصور معتقد، برادر همسر حسن میرکاظمی هم متهم ردیف دوم این پرونده است که نماینده دادستان از او با عنوان «مغز متفکر ایجاد و تأسیس شرکتهای صوری و کاغذی و دریافت حوالههای ارزی به واسطه این شرکتها از منابع بانکی برای گروه میرکاظمی» یاد کرد. همچنین توضیحات جعفرزاده، نماینده دادستان نشان میدهد که از ۲۲ متهم این پرونده، ۴ نفر در حال حاضر متواری هستند؛ باقر شعار متهم ردیف سوم، محمدامین علوی طالبی متهم ردیف ششم، سیدعلیرضا هاشمیزاد متهم ردیف هفتم و علی قاسمی متهم ردیف دهم. بنابر گفتههای نماینده دادستان علیاشرف افخمی، رییس وقت بانک صنعت و معدن هم به عنوان متهم ردیف شانزدهم و محمدحسن کریمی رییس شعبه کیش بانک پارسیان هم به عنوان متهم ردیف نوزدهم در این پرونده حضور دارند. جلسه دوم دادگاه رسیدگی به پرونده حسن رعیت با پایان قرائت کیفرخواست و عناوین اتهامی ۲۲ متهم به پایان رسید. درنهایت با توجه به درخواست وکلای شکات مبنی بر استمهال و ارایه فرصت مطالعاتی از سوی دادگاه، قاضی بابایی با اعلام فرجه دو هفتهای گفت که زمان برگزاری جلسه بعدی دادگاه متعاقبا اعلام خواهد شد.
پس چرا نتیجه دادگاه مفسدین و متهمین موسسه مالی اعتباری فرشتگان-کاسپین غارتگران اموال مردم ، سپرده گزاران و همدستانشان در بانک مرکزی توسط دادگاه انقلاب اعلام نمی گردد؟!!!