اقتصاد۲۴- مصطفی دارایی نژاد رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره بار از کاهش قیمت میوه و سبزی خبر داد و گفت: هم اکنون قیمت هر کیلو پرتقال با افت ۵۰ درصدی ۵ تا ۷ هزار تومان، سیب ۴ هزار تا ۷ هزار تومان، کیوی ۶ هزار تا ۱۰ هزار تومان و خیار ۴ هزار و ۵۰۰ تا ۷ هزار تومان است.
وی با اشاره به اینکه قیمت هندوانه ۲۰ تا ۳۰ درصد و ملون ۵۰ درصد کاهش داشته است، افزود: نرخ کنونی هر کیلو هندوانه در میدان مرکزی ۳ هزار تا ۳ هزار و ۵۰۰ تومان و ملون ۵ تا ۶ هزار تومان است.
دارایی نژاد از کاهش ۱۰ هزار تومانی نرخ توت فرنگی در بازار خبر داد و گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلو توت فرنگی گرگان ۲۰ تا ۲۵ هزار تومان و توت فرنگی گلخانه ۳۰ هزار تومان است و در هفته آینده پیش بینی میشود که قیمت توت فرنگی ۲۰ درصد کاهش یابد.
این مقام مسئول قیمت هر کیلو چغاله بادام ۲۰ هزار تا ۳۰ هزار تومان و گوجه سبز ۴۰ هزار تا ۱۲۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: با گرمای هوا و بدست آمدن محصولات کشاورزی پیش بینی میشود که قیمت اقلام ۱۰ درصد کاهش یابد.
بیشتربخوانید:خطر فساد حجم زیادی پرتقال و سیب در انبارها
وی با تاکید بر صادرات تمامی محصولات کشاورزی در قبال واردات موز بیان کرد: هم اکنون قیمت هر کیلو موز ۲۰ تا ۲۵ هزار تومان است که اگر صادرات تمامی محصولات کشاورزی در قبال واردات موز انجام نشود، قیمت این محصول مجدد افزایش مییابد.
رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی ادامه داد: هم اکنون ۳۰۰ کانتینر موز آمده که محصول آن در سردخانههای کشور موجود است که با این وجود پیش بینی میشود تا پایان اردیبهشت مشکلی در بازار موز اتفاق نیفتد، اما اگر صادرات تمامی محصولات کشاورزی در قبال واردات موز رخ ندهد، بازار ملتهب میشود چرا که به رغم مانده قابل توجهی سیب در سردخانه، روزانه ۱۰۰ تن سیب به علت کاهش کیفیت صادر میشود.
دارایی نژاد از کاهش قیمت فرنگی جات، صیفی و سبزی خبر داد و گفت: قیمت کنونی هر کیلو گوجه فرنگی ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۵ هزار تومان، پیاز یک هزار تا یک هزار و ۵۰۰ تومان و سیب زمینی یک هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار و ۵۰۰ تومان است، قیمت بادمجان، فلفل و کدو هم نسبت به هفته قبل ۱۰ درصد کاهش داشته و پیش بینی میشود که برای هفته آینده ۱۰ درصد دیگر قیمت کاهش یابد.
رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی در پایان با انتقاد از کرایه بالای حمل هندوانه تصریح کرد: کرایه حمل هر کیلو هندوانه به تهران یک هزار تومان است که کشاورزان نسبت به این نرخ نالان هستند، بر این اساس دولت باید تصمیم جدی در کاهش کرایه حمل اتخاذ کند.