اقتصاد۲۴-افشین صدر دادرس مدیر عامل اتحادیه دامسبک از کاهش قیمت دام زنده خبر داد و گفت: با توجه به ازدیاد عرضه دام ناشی از عدم توان نگهداری دامدار، قیمت دام زنده در بازار کاهش یافته، در حالیکه قیمت گوشت به دلیل مشکلات سیستم توزیع بالا رفته است.
وی متوسط قیمت هر کیلو دام زنده را ۵۲ هزار تا ۵۳ هزار تومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی درب کشتارگاه ۱۲۰ هزار تومان است و در سطح شهر تهران کمتر از ۱۵۰ هزار تومان نیست که این موضوع با شعارهای مسئولان سنخیتی ندارد.
بیشتربخوانید:سرانه مصرف مواد خوراکی در طول یک دهه چه تغییراتی داشت؟
دادرس ادامه داد: با توجه به رکود گردشگری ناشی از وضعیت کرونا در فصل بهار و تابستان، تولیدکنندگان در عرضه دام با مشکل مواجه خواهند شد، درحالیکه در شرایط عادی در این ایام به دلیل ازدیاد گردشگر، رستوران و هتلها پررونق بودند.
مدیر عامل اتحادیه دام سبک درباره آینده بازار گوشت بیان کرد: با توجه به شرایط فعلی بخشی از برههای لاغر به کشتارگاه میروند، بخش دیگر هم از کشور قاچاق میشود که با استمرار این روند در ۶ ماهه دوم سال همزمان با پیک مصرف گوشت با مشکل مواجه خواهیم شد.
دادرس در پایان تصریح کرد: با توجه به وضعیت خشکسالی و افزایش قیمت نهاده، دامداران برههای به وزن نرسیده را روانه کشتارگاه میکنند و متاسفانه قاچاقچیان برههای با وزن سبک را خریداری و پس از پروار قاچاق میکنند.