اقتصاد ۲۴ - برنامه ارزیابی پایگاهها، برای نخستین بار در سال ۹۴ و با همکاری ۵ مرکز علمی و فناوری منتخب با هدف ایجاد پل ارتباطی با پژوهشگران و کارآفرینان برجسته ایرانی خارج از کشور طراحی و اجرا شده است. هم چنین این برنامه در سال ۹۹ با هدف ایجاد رقابت موثر میان پایگاههای میزبان و همچنین هدایت درخواستها به سمت آنها با عملکرد مطلوبتر اجرایی شده است.
در برنامه ارزیابی بهترین پایگاههای همکار با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور، بیش از ۱۲۰ پایگاه تخصصی مورد ارزیابی قرار گرفته است.
ارزیابی پایگاهها در این برنامه براساس شاخصهای مورد نظر ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام شده است.
«استخراج دقیق شاخصها و دادههای مورد نیاز»، «برطرف کردن نواقص موجود دورههای گذشته»، «جمعآوری اصولی بازخورد متقاضیانِ همکاری با پایگاه ها»، از جمله اصول ملاحظه شده در انجام این ارزیابی است.
گفتنی است علاوه بر پارکهای علم و فناوری، که پارک پردیس در رتبه بندی آن حائز مقام نخست شده، مراکز پژوهشی هم در این ارزیابی بررسی شدند. پژوهشگاه دانشهای بنیادی، پژوهشکده فناوری تولیدات گیاهی دانشگاه شهید باهنر کرمان و پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف رتبههای اول تا سوم را در میان پژوهشگاهها و موسسات تحقیقاتی به خود اختصاص دادند.
پارک فناوری پردیس، بزرگترین پارک فناوری ایران، سال ۸۴ تاسیس شده است. این پارک تا سال جاری میزبان بیش از ۴۰۰ واحد فناور و دانشبنیان بوده است.
تاسیس شرکت نوپا، برگزاری سخنرانی و کارگاه آموزشی و اشتغال در شرکتهای فناور، از جمله مسیرهای همکاری متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور با پارک فناوری پردیس است.
کارآفرینان و متخصصان خارج از کشور میتوانند برای ارتباط موثر با پارک علم و فناوری پردیس از طریق شماره ۰۲۱۷۶۲۵۰۲۵۰ داخلی ۲۱۳۷ با مهندس اصلانی، رابط پایگاه پارک فناوری پردیس تماس بگیرند.
منبع: روابط عمومی پارک فناوری پردیس