تاریخ انتشار: ۱۳:۱۸ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

قانون بیمه کارگران ساختمانی چه تغییراتی کرد؟

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به تشریح جزییات طرح اصلاح قانون بیمه کارگران ساختمانی پرداخت.

بیمه کارگران ساختمانی
اقتصاد۲۴- علی بابایی کارنامی در تشریح جزییات طرح اصلاح قانون بیمه کارگران ساختمانی که در کمیسیون اجتماعی مجلس در حال بررسی است، به خانه ملت، گفت: هم‌اکنون حدود یک میلیون کارگر ساختمانی در کشور داریم که برای بهره‌مندی از پوشش بیمه پشت نوبت سازمان تامین اجتماعی هستند.

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: دلیل اینکه کارگران ساختمانی پشت نوبت بیمه مانده‌اند این است که اجرای قانون بیمه کارگران ساختمانی که در گذشته تصویب شده است به علت کمبود منابع با مشکل مواجه شده است.

وی تصریح کرد: پیشنهاد ما در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی این است که برای ایجاد منبع درآمد پایدار برای اجرای این قانون به ازای متوسط هر متر مربعی از ساختمان حدود ۱۵۰ هزار تومان به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز شود.


بیشتر بخوانید: پیشنهاد تغییر سن بازنشستگی کارگران ساختمانی


این نماینده مردم در مجلس یازدهم، تاکید کرد: برای محاسبه این مهم، کمیته‌ای متشکل از وزارت راه وشهرسازی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، انجمن‌های کارگری و کارفرمایی و سازمان نظام مهندسی تشکیل شده است تا بر اساس شاخص جغرافیا و مناطق مختلف شهری و روستایی و نوع قیمت تمام شده برای ساخت ساختمان‌ها، شاخص‌های لازم جهت تعیین مبالغی که باید به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شود را مشخص کند.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: بر اساس این طرح، سازمان تامین اجتماعی مکلف می‌شود همه کارگرانی که کارت مهارت آموزش فنی و حرفه‌ای دارند، اما تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند را تحت پوشش قرار دهد.

منبع: ایلنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
اکبر اُسمعیلی
0
0
چهارشنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۰
واقعا باید دولت به حال کارگران جویا باشند کارگران ساختمانی چقدر باید کار کنند پیامبر دست کارگران را بوسیده پشت میز نیستند با سرما با گرما با خاک و غبار با خطرات ارتفاع کار می کنند نه عیدی نه هیج مزایایی ندارند دولت باید به فکر کارگران باشند بیست سالم برای بازنشستگی کارگران زیاد هست مسعولین به خدا نمی توانند دوروز به جای ما کار کنند اگر سواد باشد شاید مدرک ما هم از اونا بیشتره هیچ پاداشی هم نداریم باید به فکر ما باشند تشکر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار