اقتصاد ۲۴- این سه طرح تفریحی و گردشگری شامل اقامتگاه بومگردی «گارم زنگی» واقع در جزیره هنگام، مرکز ورزشهای آبی حامیان خلیج فارس و کلوپ غواصی یاس (متعلق به شرکت سهیل نیلی یاس) در محدوده کمپ پارک آفتاب قشم است.
با آغاز فعالیت این سه طرح تفریحی و گردشگری با سرمایه گذاری بالغ بر ۱۶۰ میلیارد ریال در مجموع برای ۳۰ نفر نیروی کار به صورت مستقیم اشتغال ایجاد میشود.
توسعه و افزایش تعداد کلوپهای دریایی از مهمترین مقتضیات فعلی توسعه گردشگری قشم محسوب میشود با سرمایه گذاری بخش خصوصی و حمایت سازمان منطقه آزاد قشم به عنوان متولی اصلی توسعه این جزیره صورت خواهد گرفت.
همچنین اقامتگاههای بوم گردی در محیطهای طبیعی با رعایت بالاترین سطح ضوابط محیط زیستی و سازگاری با معماری و سیمای منطقه احداث میشود و ضمن تعامل با جامعه محلی زمینه حضور گردشگردان را با کیفیتی قابل قبول در محیطهای طبیعی فراهم میکند.
بیشتر بخوانید:توسعه صنعت شناورسازی با استفاده از توانمندی نیروهای بومی
افزایش سرانه فضاهای تفریحی و اقامتی از برنامههای اولویت دار سازمان منطقه آزاد قشم جهت رونق بخشیدن به صنعت گردشگری و معرفی برند قشم به عنوان یکی از مقاصد اصلی گردشگری در کشور است.
گفتنی است، روز دوشنبه ۴ مردادماه ۱۴۰۰ در آیین ویدیو ویدیوکنفرانسی با حضور رییس جمهوری، ۹ پروژه در منطقه آزاد قشم، با اعتبار ارزی ۱۶ میلیون دلار و ریالی ۲ هزار و ۳۷۹ میلیاردی در پنج حوزه عمرانی، خدماتی، تولیدی، شیلاتی و گردشگری به بهرهبرداری رسید.
یادآور میشود، منطقه آزاد قشم پیشازاین در پنج مرحله از افتتاحهای ریاست جمهوری در دولت تدبیر و امید با ۷۸ پروژه افتتاحی به اعتبار ریالی ۷۴ هزار و ۶۳۰ میلیاردی و ارزی ۳۹۳ میلیون یورو و ۲۸۱ میلیون دلاری، ۱۴ پروژه کلنگ زنی به ارزش ۱۷۲ ارزی میلیون دلار و ارزش ریالی ۳۲ هزار و پنج میلیارد ریال و ۷۶ پروژه در حال اجرا با رقم سرمایهگذاری ۴۹۵ میلیون دلار، ۲۲۳ میلیون یورو و ۱۹ هزار و ۱۸۵ هزار میلیارد ریال، در دو بخش دولتی و خصوصی حضورداشته است.